reklama

Staraczki Weteranki...

Hej Babolki!
Widzę, że tu napięcie rośnie :szok::szok:
zjolka, kochana, ja nieustannie kciuki za Ciebie trzymam. Wpadłabyś i dała znać!
mama, za Ciebie też oczywiście z całych sił zaciskam. A może ten sen proroczy tym razem? ;-)
Któraś jeszcze testuje zaraz?

U nas jako tako. Dziecię moje waży 5,5 kilo :szok: ręce bolą od noszenia. Ostatnio w leżaczku nie chce leżeć, tylko na rączki i na rączki...Ale w nocy pięknie śpi - dziś pierwsza pobudka dopiero o 4.30 :-)
A ja sobie jakoś radzę, chociaż całymi dniami same siedzimy z małą. Pogoda u nas do d... i się kisimy bez spacerów.
Czytam Was w miarę na bieżąco, ale jakoś na pisanie czasu braknie.
Kinga, a jak tam u Ciebie?
Carola, Błonka, tymonka, Nikusia buziaczki dla Was!
Wikula, zajrzyj :tak:

reklama
Dziewczyny jesteście bardzo kochane ale znowu nic z tego nie wyszło :no:. Wczoraj miałam wieczorem plamienie a dzisiejszy test negatywny. Czekam na @ :( Dobrze, że przed nami nadzieja w IUI.

ZJOLA PRZYTULAM KOCHANA... widzisz plan jest, będzie dobrze. Ja odkąd mam lekarza, który też zrobił mi plan leczenia ...czuję się inaczej... wiem, że jak nie "to" to dalej działamy na innej płaszczyźnie....
BĘDZIE DOBRZE KOCHANA:tak:
Kahaka strzałka ;-)...to ja tak mam na 28 dni...zaglądam notuję ale pisać mi się nie chce...

zjola :-( przykro mi
TULE!

dziewczynki u mnie ok. pomalutku. zakończyłam duże zlecenie i dziś mam wolne. Odpoczywam.
Należy się :)

Pozdrawiam was!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry