reklama

Staraczki Weteranki...

helloł wlasnie wykapalam piecha ale szalał po pokoju i kopal w legowisku ale białasek szybko sie brudzi jak go mamcia w piasku obali bo waleczki robia głupolki
a dywanik kupiony tez u nas niedawno w marcu dzis trzepalam na podworku bo dlugie wlosie lepiej wytrzepac

reklama
Nikusia - no wlasnie nie da sie tego HSG przesunac.

Balbinka - dzieki za wsparcie. Doszlo do konfrontacji i wyszlo calkiem niezle. Okazalo sie, ze koles zmyslal i przekrecal fakty.

zjola - o zesz jasna d... Tule mocno!!!

mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie full roboty, do netu zajrzalam pierwszy raz od trzech dni. :/
@ mi sie przedluza i caly czas brzuch pobolewa - zastanawiam sie nad pojsciem do lekarza :(.
W ogole kupa nerwow przez ta prace - na szczescie dzis sie wiele wyjasnilo. Uslyszalam od przelozonego, ze jednak wszystko ok, wiec bede spac spokojniej... Niestety odbija sie to wszystko troche na moim zwiazku, co mnie strasznie wkurza i musze teraz nad tym popracowac :)

Ide jesc kolacje ;)

Kwiatuszku - bo jest bez polskich znaków i czasami slangiem (piecha, mamcia itp.), więc mnie się to śmiesznie czyta :-D

Kora - wyjdziesz na prostą. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kwiatuszku, pomyślałam to samo co zjola :-D
Kora, a może Ci się torbiel zrobiła jakaś niedobra :sorry:pamiętam, że ja jak miałam, to mnie właśnie brzuch pobolewał (chociaż bardziej jajnik chyba) i plamienia miałam.

U mnie w domu wszyscy śpią - dziecię od 20.30, małż od 21.30, świnka morska nie wiem od której :-D ja też zaraz idę, bo nudzi mi się tak samej hehe

reklama
Halo???Jest tu ktoś ? :-)
Witam się piątkowo... z bolącymi łydkami od nocnych skurczy i ogromnym bólem nerek :-(:-(:-( no mówię Wam zejdę na te cholerne nerki....
Balbinka kochana ja tak też mam czekam tylko końca tych rat, spłat, kredytów i już zaplanowane mam co dalej kupować będę do domku...ale czasy cholercia ciężkie, żarcie fortunę:-( kosztuje, że o tych wszystkich rachunkach nie wspomnę....a wiecie, że światło ma iść 40% w górę???? Ja się pytam DLACZEGO????:wściekła/y: DO JASNEJ CHOLERY NIE NASZE PENSJE??????:crazy:

W każdym razie Tobie miłego wyjazdu i zaglądaj do nas...a wszystkie tak tak liczymy na "cud wpadkę" :-):tak:
Kora mh... moje @ też w ostatnim czasie się dziwnie wydłużały... jajniki to napierdzielały oba...ale ja to inna historia bo na razie wielka nie wiadoma jaka @ mnie teraz po tej histero czeka??? Liczę na skąpą i bezbolesną :cool2:
W każdym razie jak możesz to rzeczywiście się skonsultuj z jakimś lekarzem...
Kahaka...ja wczoraj miałam wolny wieczór ale na upartego kuchenne rewolucje jeszcze obejrzała a potem padłam :tak: a ja kocham spać więc zdarza mi się nawet leżeć w wyrku w podobnym czasie co twoje dziecię :-D
Mama???? Jak sytuacja? Jak się czujesz????&&&&&&&&&&&&&&&&
TO DZIEŃ DOBRY!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry