reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć Zjola kochana...jak mnie palce bolą od zaciskania &&&& to ło ho ho:))

Kwiatek ..no libido to taka sinusoida-raz na górze raz na dole... :)

byłam po syna bo dzis po obiedzie został odebrany przez mamę swojego kolegi Jacka-który jest nowy u Nich w grupie-i bawili sie pół dnia..a ja przeżywałam bo nawet kobiety na oczy nie widziałam ..tylko mi wczoraj napisała kartkę w Dominika szafce z numerem tel swoim i prośbą czy może Domi do nich przyjechać..zadzwoniłam ..dogadałysmy się i się chłopaki pobawili 5 godz..

zaraz czas kolacji ..
mąż poszedł pomóc sąsiadowi huśtawkę drewnianą skręcać.

Błonka????????????

Zjola no własnie nie wiem jak to zrobić...testować chciałam w sobotę w dzień terminu @...
ale już w piatek koło 16.00 jedziemy do mojej rodzinki i bedziemy tam do niedzieli...
i nie wiem czy testować w piątek.......czy to nie za wcześnie bedzie...owu miałam w niedzielę wiec dzis mam 9dpo w piątek będzie 12dpo...
bo przecież u mamy nie będę biegac rano z kubeczkiem:sorry2:

chyba ,że wogóle nie zrobię testu i poczekam co bedzie...
nie wiem sama...
widok I krechy miły nie jest i jak mam sikac w piątek i potem z takim humorem jechać to :blink::baffled:

co radzisz??????

Po co od razu biegać z kubeczkiem? Ja tam wykorzystuję np. zakrętkę od lakieru do włosów, jak jestem w łazience i nikt nie ma zielonego pojęcia, co ja tam właściwie robię :) Jeżeli jednak nie chcesz robic tego w ten sposób, to nie testuj. Jak nie przyjdzie @, to zatestujesz, jak wrócisz do domu.

Zjola dzięki ...chyba tak zrobię i nie zatestuję...rano w sobotę bedzie łazienka oblegana bo mojej siostry córka ma o 10 występ(tańczy balet) i od rana bedzie w domu ruch jak w ulu..przed 9 rano musimy wyjechac ,żeby być chwile przed czasem i zająć miejsca..

ehhh Clo brałam na wyjeździe w górach a teraz testowanie znów na wyjazd przypadło...

Koruś - a co się dzieje kochana?

A trafil mi sie koles, ktory mataczy, zmysla, klamie i bardzo mnie nie lubi, bo sie mu stawiam i wymysla rozne rzeczy na mnie i gada je przelozonemu... Juz powoli wymiekam, ze musze sie tlumaczyc... Afery sie robia na caly zespol i robi sie coraz bardziej syfiasto...
Nie tylko mnie on denerwuje i ludzie sie skarza, a nikt ich nie slucha. Zobaczymy co bedzie dalej.
Zjolka, a plamisz? :> Dzis wtorek... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jutro mialam miec HSG. Nie bede miala, bo jeszcze krwawie :(

Balbinka, niezle wyzwanie z pieskami. Trzymam kciuki!

esme - bedzie dobrze

Czesc Nikusia!

mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cos czuje, ze w tym miesiacu komus sie uda :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry