reklama

Staraczki Weteranki...

witam kochane ..ja dzis zalatana bo miałam kumpelę od 9.00 do 11,30-35t.c. i teraz z niczym się wyrobić nie moge ..zaraz po dzieci jadę ,dom z grubsza ogarnęłam...miałam po spożywke śmignąć ,ale już nie zdążę..

robię tosty i zjem sobie na ogrodzie -nawet śniadania jeszcze nie jadłam..

Nikusia współczuję plamień-trochę szybko......

Kwiatek no to miły week z menżem się zapowiada ;))

pozdrawiam wszystkie i mykam na ogród..

reklama
Nikusia - czy ja dobrze rozumiem, że miałaś dłuższe cykle niż 26 dni a po histero ci się skrócił? Ja po histero też miałam szybciej następną @ i dużo krótszy cykl ale następne były już po staremu. Może u ciebie tez tak będzie?

Hej - Mama

hejaa

ja zginelam na troszku,,ale zapierdziel w pracy...juz po imprezkach szkolnych..teraz dopiero po Bozym ciele,,,zatem luzik mniejszy...a potem appierologia..buu

Poczyta;lam chwile was...

U wszystkich chyba oki?? tak wyczytalam..
Blonka odpoczywajcie:)))\

Mama...no ja jestem w szoku:eek: bo to @ nie jest a plamienie dość moce, mało tego wcale nie zabezpieczona jestem (mam wkładkę już drugą) ale temp. była bardzo wysoko więc do głowy mi nie przyszło, żeby się zabezpieczyć w coś grubszego :dry:
Zjola moje cykle to standard 28-31 maks. Teraz jestem w szoku bo generalnie oprócz histero miałam też łyżeczkowanie więc raczej spodziewałabym się dłuższego cyklu bo chyba dłużej zajęłoby mojemu endo przyrastanie tak???? No ja tak to rozumiem...także ja nie po samej histero ale też po łyżeczkowaniu ...no zgłupiałam...a i jak na @ to mnie nic nie boli...lekko ćmi podbrzusze no i ta:confused::confused: temp.??????
ZAGADKĘ MAM JAK NIC, no i @ może się jeszcze rozkręcić...ale Jeśli temp jutro spadnie to wiadomix nie :cool:
Tzn. @ będzie na milion procent ...pytanie kiedy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry