reklama

Staraczki Weteranki...

Kinga, powodzenia w takim razie w walce z nałogiem! Ja się cieszę, że mnie nigdy nie ciągnęło do fajek. Ale przyznam się Wam (nawet mężuś nie wie), że po drugim poronieniu kupiłam paczkę i całą wypaliłam :zawstydzona/y::baffled: ale z postanowieniem, że to pierwsza i ostatnia. I tak było.
Carol, dumna jestem z Ciebie :tak::-) się zawzięłaś, nono :-D
mama, jak tam humorek?
Kora, hej hej, tęskniłam :tak:

Moje dziecię śpi od 20.30. A męża dalej nie ma :-(

reklama
Witam się i ja - DZIŚ PIĄTEK -HUUURA :tak::-)
Mam dziś kiepski dzień bo z samego rana Dyrektor mnie wnerwił... :wściekła/y: Boże dlaczego ja nie poszłam na kosmetyczkę, fryzjerkę albo dekoratorkę wnętrz????? Zaczynam coraz bardziej nienawidzić swoją pracę i chyba ta moja ciąża będzie dla mnie jedynym kurcze ratunkiem no......ALE WEŹ CHOLERA I ZAJDŹ....EHHHH...Przepraszam mam ostry PMS :-(:-(:-(
Kora my naszą ubieramy o 4:45 i pakujemy w samochód już tak od 6 lat :tak:... tyle, że ona się nie budzi, bierzemy ją na śpiocha :tak: może ze 3 razy oczy otworzyła a tak małż wiezie ją do mojej mamy a ona dopiero ją koło 7 budzi i zaprowadza do szkoły, do wszystkiego można się przyzwyczaić...
Carol - osobisty trener, no no, a przystojny chociaż, że tak się pocisz ;-):-)
Kinia to &&&&&&
Kahaka...jak dziecię śpi to Ty kładź się koło niej i odpoczywaj... bo jak zacznie chodzić, zwiedzać i sprawdzać co w domu można jeszcze zniszczyć, to modlić się będziesz, żeby zasnęła ;-):-)

i mamy już piątek!
ciesze się mega.
ostatni dzień w pracy i wieczorem reset w postaci imprezy:))))

miłego dnia for all! :-)

helloł wczoraj mialam troche smutki ze te starania sie tak dlugo ciagna ale czase mozna m mnie przytulil i było ok nawet nie plakałam a wieczorkiem mega bol owu i dzialalismy

Carola, łooooooooooooo jaki chłop :-):-D
kwiatuszku, seks najlepszy na smutki hihihi.
Nikusia, mała śpi sama w kołysce, nie bardo miałabym gdzie się koło niej położyć heeh :-) a zresztą na męża czekałam. Odebrał mi z Empiku zdjęcia - takie 2 duże wywołałam 40x60 cm i będziemy je montować na drzwiach od szafek, bo mamy takie szklane z możliwością włożenia zdjęć właśnie. Dwa ślubne już tam są, a teraz dojdzie jeszcze dziecię :tak:

Ja dopiero wstałam :szok: a Agatka dalej śpi :no::szok:

reklama
CAROL :szok::szok::szok:.... to ja się nie dziwię, że spociłaś się jak myszka :tak::happy2:
Kwiatuszku to &&&& za owoc tych działań.
Kahaka przyznaj się co dziecku dałaś :-D;-)

A ja plamię :-(.... nie mam pojęcia dlaczego????Dziś 26 dzień cyklu 11 d fl (ustalanej, na oko bo jeszcze po histero plamiłam i ciężko ze śluzem było) nie ważne w swojej cyklowej 15 letnie obserwacji cykli najkrótsza fl to 13 dni...no ale bez przesady no... sądziłam że bardziej w drugą stronę pójdzie - czyli cykl się wydłuży bo niby co mi się ma tam złuszczać jak mnie wyłyżeczkował, przy okazji???A tu plamienia:eek:???? MATKO JA ZWARIUJĘ!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry