reklama

Staraczki Weteranki...

Nikusia ja mam sprawę z matką o odebranie jej praw rodzicielskich do mojej sister. Mała mieszka z nami od ponad roku a sprawa trwa i trwa. Teraz dodatkowo mamunia wytoczyła mi sprawę z powództwa cywilnego o jakieś pieniądze...
Robi wszystko żeby nam zatruć życie.

reklama
Hej
ja zalatana jak zawsze
wpadam jak po ogień
życzę miłego dnia i melduję że żyję i jest ok.
Full pracy i wogóle teraz nasi rodzice robią duże remonty wiec pomagamy. A popołudnia spedzam z młodym na dworze bo tak pieknie że w domu sie nie chce siedzieć.

Pozdrawiam was ciepło!

Hej hej
ja już dawno na nogach. Najpierw dziecko zażądało cycka o 4, a potem o 7, a teraz śpi cwaniara :-D
Carola, współczuję Ci całej tej sytuacji...Niby matka, a takie cyrki...Przykre to :crazy:
Nikusia, widziałam fotkę, czaaaad :-D ja mam świnkę morską, moje dziecko do klatki na szczęście się nie zmieści ahahaha
Błonka, uważaj a siebie!
Kinga, hej, miłego dzionka!
mama, niech @ idzie w cholerę. Wredota jedna!
zjola, a Ty masz IUI w tym cyklu? Kiedy?

Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie już takiego upału, bo wczoraj nawet na spacerze nie byłyśmy :eek: Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzę!

Karol :szok::szok: własna, rodzona mama takie numery Ci robi ?????WSPÓŁCZUJĘ I trzymaj się dzielnie!!!
Kahaka oj nie wiem nie wiem czy nie wejdzie :-p;-):-D, co do upału to ja wczoraj ponownie gotowałam się w pociągu wracając na chatę chyba było z plus 50 normalnie :-(
Kinia cześć, ja planuję sypialnie na jesień wreszcie zrobić :happy: docelową oczywiście :-)
Kwiatuszek to co Ty tu robisz:eek:, bierz się za małża :tak:;-)&&&&

Kasiu - mam IUI w tym cyklu. Właśnie jestem na Clo. W poniedziałek mam USG ale takie wczesne, bo nie wiadomo czy mój organizm nie przyspieszy z powodu leku owulki. Na razie wstępnie IUI na przełomie maja i czerwca.

Cześć babeczki :-)

witam słonecznie acz chłodnawo:))
dobrze,że trochę pogoda daje odsapnąć.

Zjola &&&&&&&&&&&&&&&& za działanie Clo i udaną IUI !!

Carola-obyś się lepiej czuła na nowych antykach..

Kwiatek no tak troche podobna laseczka :)

Błonka -lepszego samopoczucia i wracaj szybko do nas :)

Kahaka,Nikusia dzięki...no u mnie już tylko plamienia więc @ się kończy..

Balbinka????????????????????????
znowu na wystawę pojechałas z psiakami?

pozdro dla wszystkich !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry