reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam się po pracy:)
padam od upału,jak każdy .....

Kwiatek nie widziałam zdjęć...a gdzie mam wejść??

pozdrawiam wszystkie i zaraz muszę jechac po spożywkę,achce mi się ,że :sorry2::baffled::no:

Kwiatek jak możesz to wstaw linka bo ja nic nie znalazłam...

u nas się w końcu ochłodziło..dzieci śpią,Tom na siatkę poszedł..ja przy piwku..
@ sie roszalała i jak na 2gi dzień miałam końcówkę to teraz wymieniam tampony co 1,5h!
może wróci mi do normy i bedzie chociaż 4 dni trwał..

Mama hello:))) Ja czekam na @...brzuch zaczyna boleć więc zaraz będzie. Ciekawa jestem czy będzie się ciągnąć, mam nowe antyki więc nie wiem jak zareaguję.

hej Wam,
mnie troszke nie bedzie, ciut gorzej sie poczulam ale nic tragicznego.. maz do piatku bedzie non stop w pracy wiec ja sie ewakuuje do rodzicow a tam nie mam jak wejsc do was, ogolnie komp zacząl nawalac i cudem sie zalogowalam teraz, probowalam caly dzien....
w sobote powinnam sie odezwac jak wroce ;*
~~~~~~~~~~~~~~~~

moze mi sie uda jutro tez uruchomic neta... choc nie wiem czy przy 10 probie sie nie wkurze i nie pieprzne tego w kąt... komp ma 15 lat... a laptop ledwo dyszy i sie wylacza non stop z przegrzania ;/
ok ide do lozeczka bo mnie brzuszek boli i plecy :(

reklama
Haj :-)
Kahaka no taka zdolna to ja nie jestem, żeby gdzieś do internetu wstawić i adres skopiować :no: o nieee ale Ty możesz zobaczyć na 28 dni bo tam bez problemu ...
Ja czekam na @ liczę, że za 3 dni mnie zaleje...ale ale łudzę się, że już nie tak obficie jak kiedyś...no w końcu wyłyżeczkowali w 9 dniu cyklu no i polip usunięty...:-( ehhh
Błonka to odpoczywaj, leż ile zdołasz...potem będziesz nadrabiać bieganie :tak:
Carol ja to jakaś zapóźniona jestem a o co ty masz tą sprawę :szok:
Mama... wiem, co czujesz mnie od roku zalewało tak, że wychodziłam z domu i już jadąc pociągiem wiedziałam, że jest tragedia ..mając oczywiście tampon + podpaskę XXXL :baffled:...trzymaj się!!! Jeszcze chwila i @ idzie w cholerę...

MIŁEGO DNIA ...DLA WSZYSTKICH

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry