reklama

Staraczki Weteranki...

cześć dziewczyny ...

ja wróciłam z pogrzebu....porobiłam trochę na ogrodzie...wypiłam kawe i cieniu wierzby i zaraz jadę po dzieci...

odpaliłam bb....bo tęsknię kurczę mać ...
sorry2.gif

u mnie sytuacja wyglądała tak-w piatek I kreska
w sobote termin @...brak
w ndz sikałam drugi raz ipo chwili pokazała sie II kreska słaba....@ brak..
w poniedziałek nadal @ brak
i dzis rano też ..pomyślałam,że wracając z pogrzebu zajadę do superfarmu po test,ale zaszłam do toalety i po 12.oo przyszła @.......
tak wiec ten cykl trwał 30 dni a zawsze mam 25 góra 26dniowe cykle..
znowu los sobie ze mnie zakpił...

na ogrodzie intensywnie działam i to daje mi radość i kopa :)

przytulam wszystkie i ....nic nie wiem co u Was
sorry2.gif

liczę ,że wszystko gra...

doczytałam jedynie ,że Zjola nam szalejeeee i cudnie kochana !! szalej i ciesz się życiem!!!!

jadę po dzieci.

reklama
zjolencja, ja tęskniłam straaaaaaasznie :-D ale Ci zazdroszczę tego spływu ;-) fajnie u gina, hihii. Och kurczę, tak mocno trzymam za Ciebie kciuki, że nawet sobie nie wyobrażasz :tak: niech pęchole rosnąąąąąąąą duuuuuuuuuużeeeeee :-)
mama, ech, juz myślałam, że Ci się udało...:baffled:ale ta druga kreska...coś było na rzeczy...Może progesteron za niski, co?

Ja z małą byłam na spacerze, dopiero o 16.30, bo taki skwar, że masakra. A i tak się spociłam jak mysz. Zakupiłam drogą internetową buty z Deichmana, spódniczkę (przyszły dziś) i bluzkę (czekam jeszcze) :-) i się zestroję 2 czerwca na komunię hihi.
Poza tym siedzimy dziś caluteńki dzień same, bo mężuś postanowił znowu na piłkę chodzić i prosto po pracy miał jechać. A niech chodzi, bo gruby :-p

Pozdrawiam Was wszystkie baaardzo mocnooooooo

Mama...kurna raz a ja już chciałam do góry skakac....
Przytulam Cię kochana. Ja czekam na @ piersi już sflaczały więc za 4 dni @ jak nic.
Odebrałam wyniki histopatu ale ni w cholerę nic nie kumam bo po łacinie...ale ponoc są ok.
ZJOLA ledwie stronę wcześniej pytałam gdzie się podziewasz z mnóstwem wykrzykników więc chyba ja tęskniłam :-):tak:
Kahaka...ja też kupiłam sobie buty w Deichmanie ale w sklepie bo pzrez internet bym sobie tylko pogorszyła bo rozmiar byłby nie ten...
No u nas skwar ale ja dzielnie w ogrodzie walczę...teraz zlazłam i lecę zaraz pod prysznic...
MIŁEGO WIECZORU!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry