Nikusia82
Fanka BB :)
Dzień Dobry!!!
Kochane jesteście dziewczynki
ale ja właśnie za bardzo znam swój organizm -niestety i u mnie 8-9 dzień fl jest wyznacznikiem a jest dokładnie tak jak zawsze....ooooo coś takiego jak Zjola i jej plamienia. To u mnie np. śluz ...
Także czekamy dalej...
WłaśnieZJOLA? BALBINKA, WIKULA???????
Esme...a jak się czujesz?? Jak sytuacja w domu...kilka dni temu na grupie czytałam o relacjach u Ciebie i coś tam skrobnęłam...ale mam nadzieję, że jest ok??? Dbaj o siebie i maleństwo!!
Dziewczyny ja jutro postaram się wkleić Wam zdjęcie mojej gwiazdy
....wczoraj szukam dziecka...nie ma. Szukam psa..... nie ma...
Myślę sobie gdzie one obie się podziały.
Idę patrzę
a one obie leżą w budzie
:-) no zdjęcie rewelacja... bo mąż zdążył ten fakt uwiecznić...ale uśmiałam się...no ja wiedziałam, że młoda pakuje się do psiej budy ale obu ich leżących w niej jeszcze nie widziałam 
Kochane jesteście dziewczynki
ale ja właśnie za bardzo znam swój organizm -niestety i u mnie 8-9 dzień fl jest wyznacznikiem a jest dokładnie tak jak zawsze....ooooo coś takiego jak Zjola i jej plamienia. To u mnie np. śluz ...Także czekamy dalej...
WłaśnieZJOLA? BALBINKA, WIKULA???????
Esme...a jak się czujesz?? Jak sytuacja w domu...kilka dni temu na grupie czytałam o relacjach u Ciebie i coś tam skrobnęłam...ale mam nadzieję, że jest ok??? Dbaj o siebie i maleństwo!!
Dziewczyny ja jutro postaram się wkleić Wam zdjęcie mojej gwiazdy
....wczoraj szukam dziecka...nie ma. Szukam psa..... nie ma...Myślę sobie gdzie one obie się podziały.
Idę patrzę
a one obie leżą w budzie
:-) no zdjęcie rewelacja... bo mąż zdążył ten fakt uwiecznić...ale uśmiałam się...no ja wiedziałam, że młoda pakuje się do psiej budy ale obu ich leżących w niej jeszcze nie widziałam