• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Nikusia mój K. jak ma problemy (praca itp) to nic go nie rusza...no prawie...a ja nie mam zamiaru się prosić. Często się kłócimy przez to. A niestety on podatny na stres więc lipa...:zawstydzona/y:

Ninka siedzi na schodach i śpiewa:
''Chcesz być chudaaaaa, musisz pić Apetejtttt.
Chcę być chudaaaaaa, nie piję coliiii''

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Carola$$$$$$ to za wpadę trzymam!!! toż to by była prawdziwa wpadka:tak:
Nikusia no i takie myślenie jest lepsze od tego pierwszego -podoba mi się:-D

Zjola będzie IUI w tym cyklu? bo cię na iuiowym wątku gdzieś widziałam...

Lekarze zalecają w dniu @ betę a testowanie 5 dno po terminie @ a wiecie dlaczego? Żeby się nie nakręcać gdy dojdzie do samoistnego poronienia wraz z @....
prawda!

ja to nie pamietam kiedy test ciążowy robiłam ostatnio :confused: :huh: zawsze @ punktualna była.

Ja od lutego nie testowałam. I żyję lepiej. Zero stresu, więcej kasy :)))
Zrobiłam obiad, nieskromnie powiem, że cudny:)

Nina to aparatka widze
a moja siostrzenica wczoraj walneła w kosciele na cały głos tak bo byla modlitwa Wierze w Boga pozniej jest który stworzył niebo i ziemie a ona na cały glos przeciez człowiek pochodzi od małpy...

Hahaha:)
Oliwka jak była w wieku Ninki to zapytała w kościele na cały głos: kto zabił tego pana?????????? Chodziło afkors o ukrzyżowanego Jezusa...

reklama
Dziewczynki u mnie właśnie śluz Przejrzysty Rozciągliwy więc 25 złoty w kieszeni zostaje :tak:

Niestety ja nie doczekam bety bo mój organizm sam doskonale daje znaka, że ciąży nie ma...
Kwiatuszek, Carol ...:-):laugh2::laugh2: no ale się uśmiałam ....Bosz te dzieciaki
Tymonka ...wiesz ehhh nie łudzę się już...
UWAGA jutro odbieram wyniki histopatu....BŁAGAM O &&&,ŻEBY BYŁO DOBRZE!!!
Carol... kurcze ale przecież, wy jesteście małżeństwem, rodziną, są pewne granice i potrzeby. Ja rozumiem, że praca stres, kto go teraz nie ma???Ale to w takim razie jak Wy tak raz na miesiąc to Ty przestań brac te antyki;-)...tylko organizm trujesz.... a i tak przy 1 współżyciu to wiesz.... no chyba, że wpadka taka kontrolowana :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry