reklama

Staraczki Weteranki...

Nikusia mój K. jak ma problemy (praca itp) to nic go nie rusza...no prawie...a ja nie mam zamiaru się prosić. Często się kłócimy przez to. A niestety on podatny na stres więc lipa...:zawstydzona/y:

Ninka siedzi na schodach i śpiewa:
''Chcesz być chudaaaaa, musisz pić Apetejtttt.
Chcę być chudaaaaaa, nie piję coliiii''

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Carola$$$$$$ to za wpadę trzymam!!! toż to by była prawdziwa wpadka:tak:
Nikusia no i takie myślenie jest lepsze od tego pierwszego -podoba mi się:-D

Zjola będzie IUI w tym cyklu? bo cię na iuiowym wątku gdzieś widziałam...

Lekarze zalecają w dniu @ betę a testowanie 5 dno po terminie @ a wiecie dlaczego? Żeby się nie nakręcać gdy dojdzie do samoistnego poronienia wraz z @....
prawda!

ja to nie pamietam kiedy test ciążowy robiłam ostatnio :confused: :huh: zawsze @ punktualna była.

Ja od lutego nie testowałam. I żyję lepiej. Zero stresu, więcej kasy :)))
Zrobiłam obiad, nieskromnie powiem, że cudny:)

Nina to aparatka widze
a moja siostrzenica wczoraj walneła w kosciele na cały głos tak bo byla modlitwa Wierze w Boga pozniej jest który stworzył niebo i ziemie a ona na cały glos przeciez człowiek pochodzi od małpy...

Hahaha:)
Oliwka jak była w wieku Ninki to zapytała w kościele na cały głos: kto zabił tego pana?????????? Chodziło afkors o ukrzyżowanego Jezusa...

reklama
Dziewczynki u mnie właśnie śluz Przejrzysty Rozciągliwy więc 25 złoty w kieszeni zostaje :tak:

Niestety ja nie doczekam bety bo mój organizm sam doskonale daje znaka, że ciąży nie ma...
Kwiatuszek, Carol ...:-):laugh2::laugh2: no ale się uśmiałam ....Bosz te dzieciaki
Tymonka ...wiesz ehhh nie łudzę się już...
UWAGA jutro odbieram wyniki histopatu....BŁAGAM O &&&,ŻEBY BYŁO DOBRZE!!!
Carol... kurcze ale przecież, wy jesteście małżeństwem, rodziną, są pewne granice i potrzeby. Ja rozumiem, że praca stres, kto go teraz nie ma???Ale to w takim razie jak Wy tak raz na miesiąc to Ty przestań brac te antyki;-)...tylko organizm trujesz.... a i tak przy 1 współżyciu to wiesz.... no chyba, że wpadka taka kontrolowana :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry