reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Cześć Carol :-)
Dzisiaj kapnęłam się, że mam obok swojej pracy laboratorium, mało tego badania są o 5-10 zł tańsze.
To ja brałam wolne płaciłam u siebie drożej ehhhh. człowiek się uczy całe życie;-)
Tak myślę o BHCG żeby już nie siedzieć i nie myśleć, nie łudzić się... ale chyba dam na luz...do nast @ jeszcze 6 dni ehhhh:no:

Nikusia, spokojnie...myśl pozytywnie Kochana i czekaj:) Ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas na Staraczkach dziewczyna urodziła dziecko, zabrali małego do innego szpitala bo chory był, podejrzewali brzydkie rzeczy a okazało się, że konflikt serologiczny, mały w szpitalu od tygodnia ponad a ona od wczoraj w innym, podobno zostawili jej łożysko, podejrzewają sepsę....siedzimy i modlimy się o pozytywne wyniki badań....
Musi być silna...

Błonka dziś mam 8 dzień fazy lutealnej..widziałam wykresy na, których wychodziły w 8 dniu fl. wątpliwe testy...także wydaje mi się, że beta zapewne byłaby już pozytywna.... Zresztą ....O CZYM MY TU MÓWIMY...szanse na ciąże są zerowe... przecież to trwa ponad dwa lata :crazy: i w sumie dlaczego teraz po zabiegu nagle miałby się udać????? Oj doła łapię oj....
Carol co to się dzieje....:confused: ale jak ja patrzę na poziom wiedzy studentów medycyny, z którymi niestety mam codzienną styczność to krew mnie zalewa, że po 1 będą mnie leczyć, po drugie moje jedyne dziecko, a o całej reszcie nie wspomnę ...

Nikusia! Bo w dooopkę dostaniesz...po co się starasz skoro nie wierzysz??? Choliwcia! Zmień nastawienie, proszę Cię! Musisz myśleć pozytywnie. Nie w tym cyklu to w następnym. MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!!

caro ja bardziej zapomnialam :-D
Nikusia bete lekarze zalecaja robic w dniu @, czasami sie przesuwa zagniezdzenie badz inne sprawy z tym zwiazane... znam laski co w dniu @ robily a test ujemny a potem sie okazywalo ze byly w ciazy...

reklama
Lekarze zalecają w dniu @ betę a testowanie 5 dno po terminie @ a wiecie dlaczego? Żeby się nie nakręcać gdy dojdzie do samoistnego poronienia wraz z @....
Nikusia poczekaj do środy/czwartku i wtedy zrób jak już nie wytrzymasz... :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry