reklama

Staraczki Weteranki...

Carol....ja wierzę zawsze na początku każdego kolejnego cyklu...ale z jego upływem a raczej wraz z pojawiającymi się u mnie jak w zegarku specyficznymi objawami moja nadzieja umiera... Boże jak ja bym chciała, żeby mój organizm mnie oszukał, żeby się kiedyś na tych swoich pewnikach przejechała:tak: marze o tym...
Wiecie, ze ja nawet ból gardła, określony typ śluzu, ból piersi mam każdego cyklu taki sam. Dzisiaj mam np 8 dzień fl i zawsze ale to zawsze w 8 dniu boli mnie gardło, zaczyna mi wysychać skóra na dłoniach i pojawia się śluz typu Przejrzysty i rozciągliwy co oznacza, że progesteron spada.... TO JEST STAŁY ELEMENT :-(:crazy: I dlatego mi beta już nie potrzebna ...ehhh
Carol błagam...jesteś staraczką i zapomniałaś co to seks????????????????HELOŁ....Bardzo proszę wziąć się do roboty ... no my chyba nie będziemy Cię uczyć jak się to robi????:happy2:
Błonka to ja już bym nie musiała lecieć na betę bo w dniu @ to mam spadek temp. i to za darmo :happy2: także wiesz chodzi mi o to, że teraz to się jakoś głupio łudzę....po co??? nie wiem a tak beta mała więc bym spokojnie na luzie czekała na @

reklama
Hej dziewczynki!
mama, widzę, że się działo sporo u Ciebie...Chyba to dobra decyzja, żeby odpocząć od tego myślenia, bo kota można dostać. Tylko nas nie zostawiaj :tak:
Carol, widzisz, jakoś przeżyłaś Ninki wycieczkę :-D\
Nikusia, opanuj się, na betę za wcześnie. Implantacja może być nawet 12-14 dnia po owulacji, więc 8 dfl wcale nie musi wyjść beta dodatnia.
Błonka, noooo szalejesz hehe. Korzystaj, bo po porodzie ciężko z seksem hehe

Wstawiłam na grupie fotki mojej Agatki ;-)

hej laski! Nikusia proszę bez czarnowidztwa:tak: Caroll ma w tym cyklu 0 szans na ciążę bo bierze antyki ale ty???? po zabiegu jesteś, zrobili porządek, jak najbardziej szanse są. ja się staram prawie 3,5 roku, mam za sobą kilka iui nieudanych a teraz podleczyłam się i jeszcze kilka iui spróbuję bo mam na nfz i lekarz mówi ze mogły tamte być przy chorej już tarczycy wiec się nie liczą. Tak jak laski piszą jednak wierzyć trzeba:-D
Oczywiście się nie obrażaj że tak cię ochrzaniam ale to w dobrej wierze wszystko:-D

Nikusia a bo miałam uspać jajniki i przerwę zrobiłam ale w trakcie stwierdziłam, że doopa i nie staram się więcej. W każdym razie na ten moment....
Tymonka nawet ja mam jakąś szansę bo dwie tabletki z opóźnieniem łyknęłam i mimo wszystko raz przytulanki były, hehehe...więc kto wie:)))) Ale Nikusia Ty masz duże szanse Kobietko!

Tymonka... to ja w tłumaczeniu sobie wszystkiego jestem w ogóle w czołówce bo wymyśliłam sobie, że tak na dobrą sprawę to starania moge liczyć nie od 2 lat tylko w sumie od tego cyklu. Bo dwa lata temu to mój polip i cały ten bałagan w środku mógł przeszkadzać :tak::-):-D:happy2: o taka mądra jestem ....tylko kto mi zwróci dwa lata marzeń, nadziei, te wszystkie łzy wylane...ehhh
I przestań przecież mnie nie ochrzaniasz a trzymasz przy tzw nadziei...:laugh2:
Carol.... to co Ty nam tu gadasz, że nie wiesz co to seks ;-):-D

reklama
Carol... no ale do tańca trzeba dwojga to co obojgu Wam libido znikło ????
Kurcze przepraszam w sumie nie moja sprawa ale ja bym nie wytrzymała...
Błonka ty się nie liczysz.... ja tez bym tyle wytrzymała jeśli to miałoby być uzależnione od dobra dziecka pod moim sercem... Zresztą kurna ja chcę najpierw zajść a potem mogę pościć :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry