Nikusia82
Fanka BB :)
Carol....ja wierzę zawsze na początku każdego kolejnego cyklu...ale z jego upływem a raczej wraz z pojawiającymi się u mnie jak w zegarku specyficznymi objawami moja nadzieja umiera... Boże jak ja bym chciała, żeby mój organizm mnie oszukał, żeby się kiedyś na tych swoich pewnikach przejechała
marze o tym...
Wiecie, ze ja nawet ból gardła, określony typ śluzu, ból piersi mam każdego cyklu taki sam. Dzisiaj mam np 8 dzień fl i zawsze ale to zawsze w 8 dniu boli mnie gardło, zaczyna mi wysychać skóra na dłoniach i pojawia się śluz typu Przejrzysty i rozciągliwy co oznacza, że progesteron spada.... TO JEST STAŁY ELEMENT :-
crazy: I dlatego mi beta już nie potrzebna ...ehhh
Carol błagam...jesteś staraczką i zapomniałaś co to seks????????????????HELOŁ....Bardzo proszę wziąć się do roboty ... no my chyba nie będziemy Cię uczyć jak się to robi????
Błonka to ja już bym nie musiała lecieć na betę bo w dniu @ to mam spadek temp. i to za darmo
także wiesz chodzi mi o to, że teraz to się jakoś głupio łudzę....po co??? nie wiem a tak beta mała więc bym spokojnie na luzie czekała na @
marze o tym...Wiecie, ze ja nawet ból gardła, określony typ śluzu, ból piersi mam każdego cyklu taki sam. Dzisiaj mam np 8 dzień fl i zawsze ale to zawsze w 8 dniu boli mnie gardło, zaczyna mi wysychać skóra na dłoniach i pojawia się śluz typu Przejrzysty i rozciągliwy co oznacza, że progesteron spada.... TO JEST STAŁY ELEMENT :-
Carol błagam...jesteś staraczką i zapomniałaś co to seks????????????????HELOŁ....Bardzo proszę wziąć się do roboty ... no my chyba nie będziemy Cię uczyć jak się to robi????

Błonka to ja już bym nie musiała lecieć na betę bo w dniu @ to mam spadek temp. i to za darmo
także wiesz chodzi mi o to, że teraz to się jakoś głupio łudzę....po co??? nie wiem a tak beta mała więc bym spokojnie na luzie czekała na @
\