reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola :-):-):-) matko!!! wzruszyłam się i zasmarkałam rękaw :sorry: Trzymam &&&&&&&&&&&& kochana. MUSI się udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikusia, kliknięcie odnotowane :cool2: zaproszenie wysłane :-)

A ja dzisiaj zerknęłam, że ceny IVF poszły w górę :-( ciekawe czy można przyzwyczaić się do myśli, że nigdy nie zostanie się rodzicem...

reklama
Balbinko - proszę, nie mów tak. W życiu wszystko jest możliwe. Może coś się tak zmieni, że będzie was stać na IVF. Ja w to głęboko wierzę i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zjola-moja paczka z && wędruję do Cię

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

musi sie udać :):):):)!!!!!!

Balbina hejo))mówisz,że sie sniłam ....o dobrze chociaż ?
:-D
do żadnej takiej mysli sie nie przyzwyczajaj!!!! wywal ja z głowy-won!!:tak:

Nikusia ,Błonka-pozdrawiam serdecznie:tak:

a reszta babek gdzie?????????

ja juz dzis masę rzeczy zrobiłam ,teraz idę rozwieszac pranie...

Balbinka :eek: gdzie klikam odśwież i nie mam nic..., a ty przestań myśleć...stać czy nie stać... chociaż nie...myśl o kasie to może naturalnie szybciej zaciążysz :tak::tak:
Mamitka haj :tak:
Ja dziś sama w robocie, szef i większość zespołu na konferencji...WIĘC LUZIK :happy::rofl2::happy:

hej
zjola, suuuuuuuuuuuuupeeeeerrrrrrrr!!!!!!! Moje kciuki masz zagwarantowane :tak:
Nikusia, zaproś i mnie na fb :-D

Mój glutek wstał przed 8 i tak jak zwykle zasypiała jeszcze, to dzisiaj :no: ale położyłam ją w łóżeczku, włączyłam karuzelę i sobie gadaja :-D

Nikusia, wysłałam Ci wiadomość na FB, bo w moim statusie jest, że wysłałam Ci zaproszenie :eek:

Mama, bardzo przyjemny sen :tak: śniłaś mi się jak byłyśmy w Twoim ogrodzie i piłyśmy winko i Twoje dzieciaki szalały w baseniku :tak:

a powiem Wam, ze czasami mam takie dni, ze zaczynam we wszystko wątpić. Czas zapierdziela a ja czuję się tak, jakbym stała w miejscu :-( echhhhhhhhhhh

Balbinka...nie rozumiem:eek:...nic nie mam:eek: ...Może wezmę się wyloguję i zaloguje ponownie...
Kahaka..
.no zaproszę Cię ale wyślij na PW imię i nazwisko :-)...
Zjola....:tak: jest plan? JEST. Są działania? SĄ!!!! WIĘC HELOŁ....nie siedzisz w miejscu tylko się coś dzieje tak?????? Więc my więcej zrobić już nie musimy a Tobie musi lekarz...:cool2: "coś" zrobić" a mąż poprawić ...chyba tak to działa tak?:eek::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry