• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Jesooo Carolaa masakra te ceny....pewnie,że jak mus to mus ,ale kurcze za co my te składki płacimy?????
jasny gwint:eek:

Koralikowa cześć babolku:)
gdzie to sie na urlopa wybierasz????
u nas też zimno....

reklama

Koralikowa
to skoro 6 dni @ nie ma????To co? Nie robisz testu? Nie lecisz na betę??? Na co Ty czekasz:eek:
Zęby...proszę nic mi nie mówic ułamała mi się szostka jakiś miesiąc temu i nadal to odkładam bo skąd na to wszystko brac FORSĘ :crazy::wściekła/y:...LEKARZE, BADANIA, I ZNOWU LEKARZE ITD. kurcze już 2 lata. Pierdzielę 6-ki nie widac nie mogę teraz wydac 300 zł bo lekarz zgarnie 150 i zapewne jeszcze USG doliczy :crazy:

ZJOLA&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& JUŻ NIEDŁUGO CIĘ TAM NO TEN TEGES ;-):happy::rofl2::happy:

jeden? o dzizzzzas! to cóż to za ząb że tyle w niego musisz pakować kasy? wylecz go w końcu biedaku

Ja ostatnio byłam na piaskowaniu moich zębów.. są teraz odświeżone aż miło. czeka mnie jeszcze fluoryzacja kontaktowa. puki co wydałam tylko 180zł a to i tak niewiele:) plus fluoryzacja też około 160-190zł zależy u kogo.

dziewczyny ja na sekunde, lece lezec zaraz bo dzis musialam wyjsc z domu do lekarza i juz mnie cos boli...
zostawiam wam ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja wróciłam z genetycznych.. widoki niesamowite! mam giganta w brzuchu! waga obecna okolo 2,5 kg niecałe... nie dziwie sie ze jej ciasno i chce wyjsc!! waga wylotowa przewidywana to okolo 3,7 kg jesli dotrzymalybysmy do terminu... Buzka sliczna z takimi puckami hehe piekna!
pepowina sie odwinela, luzno kolo brzuszka plywa... wszystko na miejscu i prawidlowo sie rozwija.. Doktor powiedzial zeby choc do 34 tygodnia to juz pluca będą rozwinęte... A ja sie upre i wyleze do konca :P
Zdjęcie0368.jpg

ZJOLA wstawaj no!!!!! Pisz tu nam szybko co i jak! Leciałam jak głupia przez deszcz mówię, relacja już pewnie jest :tak:a tu :dry:czekamy :tak::-)
Błonka... no poryczałam się...i to w pracy... ale ten opis, zdjęcie...trzymam za Zosię niech siedzi tyle ile trzeba:tak:
Kinia ja dopiero co skończyłam noszenie aparatu ortodontycznego więc na razie kosztów zębowych mam dość!!!!
Carol - trzymaj się, jesteśmy z Tobą :tak:
Kwiatuszku, ja jeszcze na TLC oglądam słodki biznes, jak robią i dekorują torty... boszzzzzzzz jak one wyglądają:cool2:
Mama... a jak generalnie Twoje samopoczucie. Tak wiesz... duchowo, ;-) że się tak wyrażę! Mam nadzieję, że ok!

Ja czekam jeszcze 20 min i lecę po wyniki przeciwciał... oby nic się nie świeciło :nerd:
U MNIE DZIŚ DESZCZ...ale dało się to przewidzieć w końcu wczoraj dwa okna umyłam nie :dry:

reklama
Nikusia, witaj :-)

U nas tez pogoda do bani :baffled:

Błonka - jakiego pięknego dziubaska nosisz pod serduchem :-) Zosiu!!! Słuchaj mamy i zostań w brzusiu tak jak mama mówi :tak:

Carola, &&&&&&&&&&&&&& będzie oki doki :tak:

Koralikowa, testa rób :szok::szok::szok:

Zjola!!!!!!!!!! Nie dręcz nas tylko pisaj tu jak się czujesz, no i w ogóle!!! :-D
Dzisiaj dzień dziecka, więc tam już na pewno bliźniaki się dzielą ładnie :tak::-)&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kinga, Mama, Kwiatuszku
i reszta babeczek, o których nie wspomniałam... witajcie!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry