reklama

Staraczki Weteranki...

Corazon - ostatnią @ miałam 15 czerwca. Owu miałam 26,27 czerwca. Seksik był 23 czerwca bardzo późnym wieczorem. Wynika z tego, że wojsko musiało przetrwać 3,4 dni. Ostatnim razem też tak było, z tym, że się nie udało ale tak jak piszecie, to było przed histeroskopią.

Zarejestrowałam się do gina na 20-tego, według tego jak się z nim wcześniej umawiałam. Powiedział, że mam się zgłosić w tydzień po pozytywnym teście.

Dzięki babeczki za wsparcie :) Jesteście cudowne :)

Ja miałam 10.06 ale taką dziwną... w 2gim tyg brania antyków. Dlatego odstawiłam.

zjola bedzie dziewczynka :) bo zaplodnily komorke najsliniejsze plemniczki czyli żeńskie :P
Słyszałam, że chłopięce najsilniejsze...i jak po owu...
:sorry::sorry::sorry:

mogę na chwile na kawkę???
Mama!!!:-) :)))
Koralikowa :)) słodziaku ;) dziękuję ,u mnie dobrze...powoli do przodu i to najważniejsze :))
się wzięłam za moją doopę i z 65,5kg mam już 63,8:cool2:
milusio ;))

własnie przeczytałam 3 ostatnie strony i :-D

poza tym DZIĘKUJĘ -Kinga i Kahaka za dzisiejsze smski ;)

nie mogę być bez serca i nie wlecieć z gratkami ;)))))

ZJOLA,CORA!!!!
przyjmijcie moje gratulację!!!
cudowne wieści jak nie wiem co!!
rośnijcie zdrowo..
myślcie pozytywnie..
mdłości i wymiotów życzę .. hahahaa

cuuudnie :)))))
:))))

Koralikowa a może z nerwów???

reklama
corazon.. no wlasnie na odwrot, i ja jestem przykladem :P seks duzo przed i dziolcha :D nawet gdzies artykol byl o tym emek mi pokazywal i smial sie ze nie dominik tylko zosia bedzie :) zanim poznalismy plec na 100%

Błonka...natura naturą i żadne tego typu przesądy czy twierdzenia się nie spełniają w 100% :)

Będzie co będzie:)

Zjolus pytałam na poprzedniej str.czy mężulo już wie czy czekasz z info aż wróci ???

Koralikowa dzięki :))
trzymam &&&& za Ciebie ;)

teraz Ty i Kinga zachodzicie...:tak:

aaaaaaaa-muszę się pochwalić :cool2:mój Dominik od tygodnia czyta :tak:pękam z dumy normalnie :))

Cora nawet nie wiesz jak się cieszę :))))cudnie,że Ci się udało...

Bo z tymi plemnikami to jest tak. Męskie są dużo szybsze od żeńskich, stąd w dzień owulacji dopadają pierwsze do jajeczka. Żeńskie są wolniejsze ale dłużej żyją, więc jak seksik był przed owu, to męskie wymrą a żeńskie pomału się dowloką do celu :-D

Mama - M już wie, bo mu smska napisałam. Nie wytrzymałabym 2 tygodni, bo ja jestem w gorącej wodzie kompana! On odpowiedział i się zapytał, czy to ten ostatni seksik tak narozrabiał przed jego wyjazdem i dodał do tego :), więc jest ok. Nie możemy wymienić niestety między sobą na gorąco emocji, bo rozmowy i smsy są cholernie drogie. Musimy czekać aż obydwoje będziemy mogli pogadać na skype, ale to raczej jutro. Akurat tak się złożyło :(
Mama nowy awatarek?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry