reklama

Staraczki Weteranki...

Corazon - bo ten lek nie pozwala się tworzyć mikro zakrzepom, które mogą spowodować obumarcie zarodka. Te zakrzepy mogą się tworzyć z powodu przeciwciał w ciele kobiety. Często ginekolodzy przepisują takie leki tak na wszelki wypadek. na forum są dziewczyny, które brały taki lek po 5-u poronieniach a po tym leku urodziły zdrowe dzieci. U mnie sytuacja jest taka, że ja badałam różne przeciwciała i ich nie mam i mam jedno zdrowe dziecko, co świadczy, że żadnych ukrytych nie zbadanych też nie mam. Ja nie wiem, czy ty robiłaś jakieś badania?

reklama
Nie wiem o tym nie słyszałam. Ja robiłam przeciwciała atomowe, Ana1 i AMH, antykoagulant toczniowy a także przeciwciała serologiczne po obydwu poronieniach. Żadnych nie wykryto.

Ja mam 5 tydzień i 3 dzień ciąży a usg mam mieć w 7 tygodniu i jednym dniu. Może u mnie za 5 dni też jeszcze nie byłoby nic widać skoro gin umawia na później?
Corazon - ja myślę, że jeszcze maluszek urośnie, no ale przez 9 dni to jajko można znieść! Mnie zostało jeszcze 11.

Witam Was dziewczyny...
Zjola t
rzymaj się kochana wytrzymasz a ja 1 USG miałam dopiero w 13 tyg i to po dośc ostrej grypie ale wytrzymałam!!!
kORALIKOWA n
ie spal się bo o ile dobrze doczytałam nogi opalasz ;-)
Błonka
Ty jeszcze w dwupaku :confused::confused: no no..Zosi coś tam u Ciebie miło :-)
CORAZON......TRZYMAJ SIĘ.... TEN LEK TO ZAPEWNE COŚ W RODZAJU CLEXANU...
tak mi się wydaje bo mi o nim mój ginekolog również wspomniał...w przypadku gdyby kiedykolwiek udało mi się zajśc w ciąże...Tak jak Zjola pisała jest on stosowany przeciwko mikrozakrzepom. Uważam, że spokój się przyda...na prawdę nic więcej oprucz spokoju, odpoczynku i niestety oczekiwania nie uradzisz... &&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę!!!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Pozdrawiam ja dziś poszłam na posiew ale znowu usłyszałam, że szyjka bardzo zaczerwieniona no iszlag by to trafił...bo chyba oznacza, że coli w cholerę nie poszła i chyba za 2 tyg kolejny antybiotyk :-(:-(:-(

A ja bylam z siora u mamy na ciesie i kawie:))

Nikusia ee tam ,pizga,,dopiero teraz jest fajne słonko,,ale nie u mnie na balkonie,,a nogi troszku opaliłam,bo mam przyspieszac:)))
corazon ja wierze ze bedzie dobrze..nie denerwuj sie kochana,bo to zaszkodzi,,,wiem ze łatwo mi mowic,,ale skoro rośnie kropek czyli bardzo dobrze...a jest moze duzo wczesniej i prawie nic niew idac na usg..mysle iw eim ze bedzie dobrze...
zjola jak tam w pracy??
mmm daj troszku pierogow na obiad..

ja robie kalafiora:)

Koralikowa...ejjjj jak ja słodyczy mam zakaz to Ty mi tu o cieście i kawusi ...:-p:-) Ja posiedziałam trochę w ogrodzie bo po wczasach zarósł i już czuję , że słonko znowu mnie wzięło ale ja lubię ...
To ja teraz się pochwalę i z racji diety robię pizze na cieście razowym...jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie????:confused::confused: pochwalę się za ok 3 godz :-);-)
Zjola??? ALE W JAKIEJ PRACY??? SĄ WAKACJE ...przecież....

reklama
A ja bylam z siora u mamy na ciesie i kawie:))

Nikusia ee tam ,pizga,,dopiero teraz jest fajne słonko,,ale nie u mnie na balkonie,,a nogi troszku opaliłam,bo mam przyspieszac:)))
corazon ja wierze ze bedzie dobrze..nie denerwuj sie kochana,bo to zaszkodzi,,,wiem ze łatwo mi mowic,,ale skoro rośnie kropek czyli bardzo dobrze...a jest moze duzo wczesniej i prawie nic niew idac na usg..mysle iw eim ze bedzie dobrze...
zjola jak tam w pracy??
mmm daj troszku pierogow na obiad..

ja robie kalafiora:)

proponuję wymianę handlową, pierogi za kalafiora :)

robiłaś coż nowego z koralików?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry