reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
nikusia hee,,pochwlaisz sie razowa pizza....
mmm spoko...mam ich duzooo od taty wlasne nie pryskane
tak mam,.dzisiaj przyszly koraliki nowe,,bede robic,,dodam zaraz dwie nowosci..
a na blogu sie bawie i zmieniam szablon,bo zaden mi nie pasi...

Hej dziewczynki
Corazon, kochana, tylko spokojnie! Jaki lek dostałaś? Acard? Ja całą ciążę z Agatką byłam na Clexanie (zastrzyki) a potem na Acardzie i widzisz, Agatka cała i zdrowa. W poprzednich ciążach nie brałam. zjoli pewnie chodziło o badania na zespół antyfosfolipidowy, ale nie wiem, czy to się w ciaży bada(?). Mnie badali po poronieniu (drugim) i tak naprawdę nic nei wyszło, ale gin moja twierdzi, że ja mimo wszystko ten zespół mam. I pewnie mam rzeczywiście, skoro leki przeciwzakrzepowe pomogły. Będzie dobrze.
zjolka, litości z tymi wymiotami! Mowię Ci po raz enty, że wymiotowałam JEDEN RAZ i jakoś o martwej ciąży to nie świadczyło...Wiem, że się stresujesz, ale objawy WCALE nie są gwarancją zdrowej ciąży...
mmm, szkoda, że daleko mieszkasz, byś mi pogotowała :-p ja jak raz na tydzień zrobię obiad, to jst święto..biedny mój mąż.

Mnie dziś Agatka popłakuje. Do południa były u mnie 3 dziewczyny z poprzedniej szkoły + dyrektor. Miło było, Agatka dostała prezenta ;-) w ogóle to tak piszczała na ich widok, że szok. Spodobało jej się, że tyle osób na nią zwracało uwagę.

wróciłam, szyjka sie skróciła ale zgładzona całkiem nie jest, rozwarcie na opuszek i w najblizszych dniach sie nie zapowiada jeszcze na porod ale jakby sie pojawila akcja skurczowa porod moze nastapic w kazdej chwili :)
znowu dostalam tabletki... wychodowalam bakterie... jak zobaczyla posiew az zrobila oczy hee :) bo to bakteria plucna i sie zdziwila ze mam ja w pochwie hihi.. mam bogate zycie wewnętrzne :P ja juz nie wiem skad mi sie to bierze.. przed ciaza tego nie mialam. wizyta za tydzien zeby zrobic znowu posiew...

ja tak na sekunde bo jade do kuzynki m.. po jablka :P bede potem :D

reklama
Koralikowa Błonka Cora-jak dobrze być u siebie ;)))))))

Błonka Ty szalona kozo:-D na porodówkę w te pędy :)))
ściskam Cię mocnooooo!!

Cora wnioskuję ,że na wizycie byłaś ??na pewno sie kropek pokaże na dniach :))
bądz dobrej mysli i wymiotuj sobie :-D:-D

Koralikowa pewno ,że na ogrodzie wypoczywam ...odbyt na hamaku posadziłam i wieczorkiem odpoczywam...ostatnio lało to lipa ,ale juz sie pogoda poprawiła ;)

ależ sie stęskniłammmmmm:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry