reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej
mamita, fajnie że jesteś znów! Cieszę sie bardzo :tak:
Corazon, współczuję Ci :sorry2:a próbowałaś się mięty napić? Mnie pomagała trochę na mdłości.
Koralikowa, a ja piję sobie karmi właśnie, mniam. Chociaż napiłabym się już jakiegos drinka albo winka, ech...

Moje dziecko śpi, ja nadrabiam zaległości internetowe. Jutro lecę do koleżanki-sąsiadki, tuż przed rozwiązaniem jest, będzie tez druga w 7 miesiącu i jeszcze jedna (nie w ciąży), to będzie wesoło, wiadomo, jakie tematy hehe.
Wy tu o wadze rozmawiacie, to ja się boję przyznać do swojej, bo mi głupio :zawstydzona/y: nigdy tak mało nie wazyłam chyba.

Kasiu - no to tylko się cieszyć, jak mało ważysz. Nie trzeba sobie jedzonka żałować :) Ja kiedyś ważyłam 43 kg, przy wzroście 164, ale wtedy były mnie wykańczał na maxa psychicznie i to był efekt. Teraz startuję z 54.

zjolaaaaa ileeeeeeeeeee:szok:..tozxz to anemia..o masakraa

ja tez nie lubie owocowych piw.....ale siorbie je,,Lecha bym miala juz wydudnionego..

Mama do mnie zadzw ze ma meble dla mnie...od kolezanki...a ja mam tu takie po babci...maja chyba wiecej lat niz ja...ale nie wiem co ona mysli,ze ja je na plecach sobie przyniose,,albo wniose..grrrr
o boziuuuu i do jutra mam podjac decyzje:baffled:

Kurcze arbuzzzz mama wykaończysz mnie no.....
No dietetycznie się zrobiło ale ja to mam kurka przymus...więc bata nie ma i o frytkach, piwie, słodyczach, owocachmogę już tylko sobie pomarzyc :-( ale chcę byc zdrowa więc daję radę...
Ktoś tam kawusię proponował?????Ja bym siorbnęła ale bez śmietany :tak:
Zjola ja mam przepis na super danie z łososia ale musi byc obróbka termiczna, bo najpierw się go 15 minut zapieka a potem jeszcze na patelni leciutko 5 minut poddusza.... jak chcesz to daj znaka!!!
Koralikowa my mamy w kuchni krzesła od dziadków mojego męża ileż lat mają????????Kto to wie???? Ale je odmalowaliśmy babcia mi pokrowce uszyła i na prawdę niczego sobie....czasem takie "starocie" dostają dzięki nam nowe życie :tak: uwielbiam takie rzeczy....
Kahaka ale Ty matka karmiąca chyba jeszcze jesteś tak??? To zapewne mała ściąga z Ciebie... ale chudzina niemiłosierna na zdjęciach jesteś także .... jedz jedz....
Corazon &&&&& będzie na pewno wszystko dobrze, a wymiotów wspólczuję bo ja ani razu podczas mojej jedynej ciąży z niedżwiedziami nie gadałam.... ale u Ciebie to może własnie dobry znak???

Cora trzymaj sie ,trzymaj sie dzielnie...
źle się czujesz bo poziom hormonów wysoki-to dobrze..
choc współczuję Ci samopoczucia.

Zjoluś śpij dobrze chudzino Ty jedna Ty!! jak tak można:szok:ja tyle miałam jak zachodziłam zDomisiem..po porodzie wrocilam do tej wagi ,ale ..2,5 roku temu zaczęłam jeść hormony ,żeby zajść i tak się to skończyło...waga w górę ..ciąży brak.;/

Kahaka buziak :***
też się cieszę ,że tu z Wami jestem ;)
miłego spotkania jutro ;)
chwali się ile ważysz ..;))))

Koralikowa no masz Ci los-to Ci mama ...mam nadzieje ,że cos wymyslisz ,żeby te meble przytargać do domu..

Nikusia jak było w Stroniu????????

zmykam pod prysznic i spać ...grill udany ,ale komary bez litości..

do jutra babeczki-wlecę po 16.00

spokojnej nocki :)

Ostatnia edycja:
Ja ogladam bad boys i mnie wcielo.
Matko jakies helikoptery nad moim blokiem lataja,moze jakas akcja.

Corazon a bo ja mam takie stare,ale jare nawet te meble,a mama inne mi zalatwila,ale male i sie nie pomieszcze z betami.
My ź moim chcemy zmienic caly pokoj,bo lozko to wogole demolka,jvz sie nie sklada. Chcemy na raty naroznik i nowe meble,tzn komody.

Mamusia zrezygnowalam z nich.takze luzik. Fajnie ze grilek udany.

Kasiu jak tam agatka daje ci pospac?

Ja jutro mam plan jechac nad morze,moze mojego siostra ze mna pojedzie,zalezy jaka zmiane ma.

witam sie przed pracą i życzę Wam przemiłego dnia ;)

Nikusia jak było w Stroniu śląskim????
udał się wypad??

Cora jak nocka????

Koralikowa aaaa no to jak zrezygnowałas to czekamy na nową okazję :-p:-p

Kahaka ileee ważysz??? zmobilizuj mnie do zrzucenia wiecej kilosów ;))

lecę budzić dzieci i jedziemy..
paaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry