reklama

Staraczki Weteranki...

zjola hellołkaa...

corazon nie martw sie,,naprawde nie denerwuj sie kochana,bedzie git,,trzymam &&&&&&&

Ja chce sie wybrac nad morze,,no slonko bez chmur od rana,,,sukienke susze,,stroj lezy,,tylko ubrac...
Bede dzwonila dos iostry mojego,moze z mala pojedzie,a jak nie to nie-sama jadee..

reklama
A ja dzisiaj zrobiłam jazdę w pracy, bo wiecznie mi czymś dupę zawracają i się zapytałam, czy ja wiecznie czegoś od kogoś chcę? No powiedzieli, że nie. No więc właśnie! No ale jak mi wyjechali, ze trzeba ludziom pomagać, ze to taki rodzaj zawodu specyficzny i ze to co mówię jest destrukcyjne, to dostałam szału!
No jednak mój dzisiejszy stan może być spowodowany brązowym śluzem, który zaobserwowałam. Z tym, że jego nie ma na zewnątrz, tylko w środku. Zdajsie, ze znowu będzie z tego wszystkiego jeden wielki guzik. No nic poczekam na rozwój wypadków. Wizytę mam za 10 dni.

Hej
mama, ważę 52 kg :zawstydzona/y: przed ciążą ważyłam 55 - ale to po diecie była, a moja standardowa waga to 57-58 kg, przy wzroście 166 cm. Jem WSZYSTKO, mała ze mnie wysysa.
Corazon, &&&&&&&&&&&7, fajnie, że się lepiej czujesz.
zjolka, miałam brązowy śluz 2 razy w ciąży z Agatką. Raz chyba jakoś ok. 7 tyg, a potem nie pamiętam, później chyba. Masz luteinę? Jeśli masz, to weź sobie, nie zaszkodzi.

Koralikowa - jeszcze do piątku pociągnę. Potem mam 3 tygodnie urlopu i niech mi wszyscy skoczą! Poszło o jedną uczestniczkę, która jest z domu dziecka. Fajne stworzenie, tylko trochę upierdliwe. Wiecznie mi wymyśla dodatkową robotę. Teraz maluję jej dwa obrazki. Jeden na wesele, drugi na chrzciny. Oprócz tego do weselnego prezenty mam jej przystroić takiego aniołka, które my robimy. Moja koleżanka z pracy wymyśliła, że zapiszemy ją na portal randkowy dla niepełnosprawnych. No wszytko fajnie ale ona już koło mnie drepcze, co z tym portalem. Matuluuuuuuuuu, trzymajcie mnie, bo ubiję! Zrobię to wszystko dzisiaj, żeby się uwolnić od tego rzepa i powiem, że więcej ma do mnie nie przychodzić. Ufffffffff
Dodam, że my już uczestników nie mamy i inne instruktorki mają luz a ja mam jak zwykle zajęcie, wrrrrrrrrrrrrrr.

Kasiu - biorę duphaston dwa razy dziennie. Luteinę też mam, ale czy to łączyć? Może tą dawkę dupka zwiększyć do 3? Dodam, że nic mnie nie boli, nie mam żadnych skurczy. Teraz sprawdzałam przed chwilą, na razie czysto. Zresztą to na razie na wierzchu się nie pojawia. Bielizny nie brudzi. Cyc boli w takim samym stopniu jak pobolewał.

Ostatnia edycja:
No właśnie wczoraj nosiłam zakupy i może przeholowałam :(, chociaż ja ten śluz zaobserwowałam dzień wcześniej ale był jasnobeżowy. Ja chyba ten duphaston zacznę brać 3 razy zamiast 2.

Koralikowa - zazdraszczam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry