reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mama Stronie bardzo ładne ale my oblecieliśmy chyba cały cypelek:-D,,,, BO zahaczyliśmy o Złoty Stok, Kłodzko, Lądek, Polanicę, Zieleniec, Międzygórze i we wszystkich tych miastach jestem zakochana dosłownie...mężowi bardzo spodobały się stoki i nawet coś mi o nartach bąknął...ale jak mu przypomniałam ile jeszcze wydatków nas czeka w związku z badaniami i leczeniem to szybko zszedł na ziemię...
Obyś takich hojnych klientek miała jak najwięcej :tak:
Błonka
śpij do woli bo potem to donas w okolicach 3 nad ranem zaglądac będziesz :-D tak wiesz...jak już nakarmisz

Koralikowa... To ja miasta tylko wymieniłam...a zdobylismy jeszcze szczyty :tak:
Bardo tam piękna droga Krzyżowa pod Górę, Złoty Stok Kopalnia Złota, Szczeliniec i Błędne Skały, Masyw Śnieżnika, W Lądku trasę widokową, która wyprowadziła nas jakimś dziwnym trafem aż pod granicę i szliśmy bite 6 godz. Zieleniec i praktycznie podejście pod nawyższy stok bo tam jakaś na Czeskiej stronie karczma.... łaziliśmy jak opętani... ale ja nie żałuję, kocham góry, łażenie itd. i nawet nasza 7 letnia gwiazda dawała radę także planujemy na przyszły rok ZAKOPANE :tak: Bo z tylko z Polskich Gór ono nam zostało

Mnie dzisiaj szybko dzień zleciał, bo do południa byłam na spacerze, u mamy trochę, a po południu z tymi koleżankami się spotkałam. Kupiłam sobie kieckę na Agatki chrzciny - to była jedyna jaką zmierzyłam :-) ss.jpg
Jak Wam się podoba? W rzeczywistości jest granatowa, taka intensywna, tutaj jakos blado wyszło.
Koralikowa, Agatka moja w dzień śpi 3 razy po 30 minut, więc średnio...I ona tak od zawsze - ledwo usiądę, to ona wstaje...W nocy różnie - czasem budzi się raz, a czasem 4 razy i o 5.30-6 jest już wyspana niestety...

Kasiu super sukienka!a mam nadzieje,ze nam sie pochwalicie jak juz sie ustroicie-bedziemy czekaĺy na fotki.

Ja ide kapku...ale tak delikatnie,aby opalenizny nie zmyc,haha.

Jezu jak dobrze miec wifi w tel-leze i pisze do was.

Hejka!

Babeczki znalazłam sposób na stres. Cały wieczór rozwiązywałam testy do egzaminu i tak się na tym skupiłam, że zapomniałam o Bożym świecie. Potem padłam ze zmęczenia i przespałam całą noc bez problemów.
Plamienia na razie nie ma ale ja już do środka nie zaglądam a na zewnątrz czysto.
Zadzwoniłam rano do kliniki i pogadałam z recepcjonistką. Powiedziałam o co chodzi i mam zadzwonić po 16, jak będzie mój gin. One przekażą mu moją kartotekę i powiedzą w czym jest problem a potem oddzwonią do mnie co dalej. W sumie dobrze byłoby wiedzieć, co jest grane, bo niepewność jest najgorsza.
Trzymajcie kciuki za moje maleństwo, please :sorry2:

Kasiu - gdzieś ty taką bajeczną sukienkę dorwała! Matko, ja też bym chciała taką, jest wybitnie w moim guście :tak:, no przepiękna po prostu!

Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry