reklama

Staraczki Weteranki...

hellołll,,ja z nad morza powrocilam..
Blonka i jak tam??
carol superrrr.....badz spokojna..a tak wczesnie,bo moja siostra przedstawicielem jest i do pracy jechala,,a przy okazji plaze zachaczylysmy przez 3h...
zjolu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nikusia kiedy cis ie konczy urlop??..
ja juz nie placze na @,poprostu zlewka ze przyszla,,zyc trzeba dalej...
kwiatuszku ałc,,mnie jeszcze nic nie pogryzło,,tfu tfuuu
kasiu dzieki...

reklama
my powrocilismy :)
konsultacja zrobiona taka na odwal sie hehe.. taki papier dostalam.. pytal mnie o to czy pale i pije, ile mam wzrostu, alergie, czy operacje mialam takie bzdety :)

porodowka wyglada jak... pokoj :) kanapa fotel porodowy worki sako pilka wanna ladna :) lazienka w sali porodowej i przedporodowej, ladniejsza niz moja... :P polozne super mile... sala przedporodowa tez fajna, 2 osobowa kameralna, ododzial noworodkowy tez widac dopracowany, sprzet nowy
opinie szpital ma bardzo dobre...
ale jak bede rodzic nawet na to uwagi nie zwroce ze po remoncie :P emek bardziej :)
dla mnie personel sie liczy ze jest super

wiesz Błonka dobrze,ze teraz obebjrzalas,,bo faktycznie nie spojrzalabys przy porodzie,,a powiem cii jak bedziesz moze krzyczala czy cos,,to paniee nie beda mile,,haaa
i tak bedzie dobrze,,zycze ci szybkiego,bezbolesnego....porodu...
ja mialam takii,i moge rodzic codziennie...haaa

no moja mama mowi ze moze rodzic codziennie, obym miala podobnie jak ona..
a wlasnie z tym krzyczeniem, to polozna mowila ze same zachecaja do krzyku bo porod szybciej idzie i kobiecie latwiej ale czy to prawda ze sie szybciej roziwera albo wypycha przy jekach stekach i krzykach nie wiem... :) ja postaram sie zachowac zimna krew.. :) choc juz teraz jak mnie czasem lapie to sssycze he :P

cześć słoneczka :)))
ja po pracy ,ogarnęłam trochę dom ..jednym okiem latam po bb :)))
zaraz będzie mąż.

dzis miałam dzień -henna...regulacja...henna ...regulacja ....henna :-D

wszystkie wysciskałam na Grupie :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry