reklama

Staraczki Weteranki...

Corazon - to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
zjola, dobrze, że już nie plamisz! Ja właśnie zerknęłam w moją kartę ciąży na 28dni i plamienia miałam jakoś w 7 tygodniu i potem w 9. Tzn. taki beżowy śluz właśnie.
A sukienkę kupiłam u mnie w mieście :D nie sądziłam, że będzie mi w niej dobrze, nigdy nie chodziłam w rozkloszowanych i do tego w plisach...Ale wygląda fajnie :)
Corazon, &&&&&&&&&.
Koralikowa, miłego opalanka :tak:
Błonka, a anestezjologa o zzo chcesz zapytać?

Błonka, a anestezjologa o zzo chcesz zapytać?

tzn u nas w szpitalu robi sie wczesniej konsultacje i np krew pobieraja jak by potem bylo za pozno i masz badania gotowe... i wywiad... nie wiem jak to dokladnie wyglada, chyba o to chodzi...
napisze jak wroce.. oki wychodze :) zeby mnie tam nie zostawili hehe biegunka z rana i twardnienia haa ale byly by jaja..

Witam się :tak:
Ja w sumie poszłam spac już dziś... naczy się goście wyszły o 2 nad ranem a pomysł był na umówienie się za 3 godz czyli koło 5 nad ranem na mecza siatkówki....ale mam czadowe ostatnie dni urlopu :-D...no masakra ...padam na twarz i takie tam...
Poza tym mam dziś dzień typu @ znowu przylezie lada chwila, powinnam sobie popłakac co niniejszym czynię...ale zaraz się obetrę, wstanę i będę starała się pamiętac, że co mnie nie zabije to ponoc wzmocni...
Miłego dnia wam życzę staraczki moje kochane lecę coś popracowac w ogrodzie :tak:
CORA, ZJOLA &&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry