reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kwiatek to cierpliwości i uśmiechu po pachy :))

Cora,Błonka hahahaa zgadza się :)

a ja się cieszę bardzoooo bo moja mama dzwoniła i zaproponowała ,że weźmie dzieci na wakacje do siebie na Pomorze na 2 tygodnie....
to będzie pierwszy raz jak dzieci będą bez nas i to tak długo:sorry2:

a my z Tomem to nie wiem co będziemy robić ..............chyba dziecko :-D:-D:-D
pewnie do kina pójdziemy
gdzieś na kolację ,że niby randka :-D

Błonka oki ...przestaję mówić o pifku ;))))ino nie bij :-)

Błonka coś Ci napisze i liczę ,że się nie zgorszysz :-p
ja trafiłam z Zuzą do szpitala do porodu...a po 3 dniach nic się nie dzialo to w desperacji kumpela(która rodziła 3 tyg później) przyniosła mi do szpitala piwo....
poszłyśmy do parku szpitalnego...byłam w szlafroku-włożyłam sobie piwo w rękaw i piłam jak żul:-D
na drugi dzień poszłam i urodziłam ...
Zuza zdrowa :))

Zjoluś jutro witasz męża!!!!!!!! :))))

mama mnie to nie zgorszylo, ale nawet powiem Ci w czasie ciazy czasem od mamy albo emka pilam sobie po kilka lykow piwa, albo bialego wina niecale pol lampki do wigilii... nie na poczatku ciazy oczywiscie... choc dzien przed testem pilam wodke... bo byla impreza i to konkretna... ale wiecie jak wygladalo to testowanie.. na spontana w sumie bo nie mialam w planie w tym miesiacu zachodzenia w ciaze :P
i Zosia zdrowa jak kon... co innego jakbym co jakis czas pila po calym browarze...... co niektorzy czynią

ale wiesz co :p musialas fajnie wygladac wielki brzuch i ciagniesz cos z rekawa hahahaha :P

zjola faktycznie :P jutro mezus bedzie w dom :P jakas romantica kolacyja cio?

a ja mam takie pytanie - zarejestrowałam sie na enpr i tam sobie poustwaiałam i kurde nie wiem jak zaznaczyć (żeby była jakas widoczna kropka), ze np. dzisiaj przylazła @ no ślepa jestem czy co? :szok:

Błonka kocham bavarkę jabłkową, chyba też kupię na wieczór:))

Balbinka nie pomogę...nie znam się.

Leżałam 2h na leżaczku, pod parasolem, nogi czasami wystawiałam do słonka. Miło:))

pospałam chwilę bo głowe mi rozsadza ..

Cora siedz sobie i wypoczywaj ..jutro sobota i masz wizytę czy badania?

Balbinka jak ustawiłas wszystko i ccesz rozpocząć nowy cykl bo dzis dostałaś @ to klikasz na 27 lipca i tam masz znaczek @ przekreślony-klikasz na niego i wtedy dzień 27 zaznaczy jako pierwszy dzień cyklu..
jutro klikniesz w 28 i tam wszytko zaznaczasz..

Błonka no pewnie dziwnie wyglądałam ciągnąć z rękawa ;))))) tymbardziej ,że to był koniec sierpnia,ukrop,a ja w polarowym szlafroku:-D

reklama
tak też zrobiłam ;-) tylko tej kropy oznaczającej @ nie widać :eek: no nic, przeżyję bez tego ;-) ale znając siebie będę tak długo tam dłubać aż znajdę przyczynę nie pojawiającej się kropy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry