Koralikowa
Fanka BB :)
Błonka przyznaj sie......
to milego biegania..ja zaraz napisze do byłej mojej kuzynki,moze na kawe do niej skocze
)

to milego biegania..ja zaraz napisze do byłej mojej kuzynki,moze na kawe do niej skocze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak to zleciało 9 lat.... 

i podczepiam się pod pytanie mamy - masz nr tel do którejś z nas? Bo przecież MUSIMY wiedzieć, gdy trafisz na porodówkę!!!
tego zaświadczenia moja siostra dalej nie ma, ja muszę iść do spowiedzi i odwlekam jak się da...Poza tym boję się, że małą będzie marudzić/płakać/że wszyscy ją będą chcieli brać na ręce itp.Kinga wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, dużo zdrowia i miłościwieczorem bede się relaksowała z MDziś mamy rocznicę
jak to zleciało 9 lat....
śmigamy do kina a potem na kolacje...![]()
Kahaka nie denerwuj się bo to piękny dzień i nie ma co.Błonka, ja podejrzewałam, że pękły na tyłku hahahhai podczepiam się pod pytanie mamy - masz nr tel do którejś z nas? Bo przecież MUSIMY wiedzieć, gdy trafisz na porodówkę!!!
Bree już mi obiecała, że da znać, więc się nie martwię :-)
mama, buziaczki dla Twojego 5-latka
Ja sama z Agacią, S. pojechał odebrać babcię ze szpitala i tam się ogarniają teraz. Agatki chrzest niedługo, jeju dziewczyny, nawet nie wiecie, jak się tym stresujętego zaświadczenia moja siostra dalej nie ma, ja muszę iść do spowiedzi i odwlekam jak się da...Poza tym boję się, że małą będzie marudzić/płakać/że wszyscy ją będą chcieli brać na ręce itp.
Przynajmniej ubrania już mam dla siebie i Agatki. Mężowi tylko koszulę uprać trzeba. A moja siostra teraz jest z dziećmi na kolonii, to nie wiem, kiedy to zaświadczenie załatwi, ech.