reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Witam się niedzielnie...ja dziś znowu mam rewolucje żołądkowe :-:)-(...jak tak dalej pójdzie to nie dośc, że dieta mnie wykończy to i biegunki... Mało tego odebrałam słuchajcie wyniki wit D i oczywiście jestem praktycznie na skrajnej dolnej granicy...Norma zaczyna się od 30 a ja mam 30,28 !!! Czyli mój lekarz jednak wie gdzie i czego szukac....tylko pytanie brzmi co wspólnego z niemożnością zajścia w ciąże ma wit D3 ????
WSZYSTKIE WAS KOCHANE POZDRAWIAM!!!

ja wlasnie wstalam z przedpoludniowej drzemki.. po kawie zasnelam..... :O a teraz musze obiad szybko zrobic i jade do tesciowej........ jak mi sie nic nie chce matko przelezalabym dzis caly dzien

nikusia wspolczuje.. najgorzej jak zoladek boli i jest biegunka ... ;/

Dzięki dziewczyny...powiem Wam, że w Pt się zaczęło i to w pracy:-(, zwolniłam się godz. i mąż po mnie przyjechał...ale że pozbyłam się wszystkiego co zjadłam w ciągu ost dwóch dni więc w sobotę czułąm się ok. Zresztą nalatałam się jak dzika pisałam Wam wczoraj i koszenie i sprzątanie itd....a dziś znowu ...masakra!!! Teraz znowu lepiej ale ile to potrwa:confused::confused::confused:
Jak nie urok to sraka :baffled:
Ale i tak nie mogę doczekac się wizyty u gina :happy2:...ciekawa jestem co powie na wyniki i moje i małża :cool2:...

reklama
Do góry