reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

w jakiej operze>???

no dżem grał w 1998 r w operze super po prostu!!
Nagrania dokonano podczas koncertów zespołu Dżem w Operze Śląskiej w Bytomiu w dniach 22 i 23 lutego 1998. Realizacja dźwięku – Piotr Brzeziński przy współpracy Alka Galasa.
[h=2][/h]
Skład

Dżem w Operze cz. 1

Utwory

1. "Strojenie" – 0:17
  2. "Dzikość mego serca" – 6:24
  3. "To tylko dwa piwa" – 4:53
  4. "Mała aleja róż" – 5:59
  5. "Miliony srebnych łez" – 6:42
  6. "Tylko Ja i Ty" – 6:41
  7. "Dzień, w którym pękło niebo" – 5:01
  8. "Sen o Victorii" – 6:15
  9. "Wokół sami lunatycy" – 6:48
  10. "Autsajder" – 5:28
  11. "Naiwne pytania" – 5:34
  12. "Wehikuł czasu – to byłby cud" – 7:00
  13. "Zapal świeczkę" – 4:07
Dżem w Operze cz. 2

Utwory

1. "Obłuda" – 7:25
  2. "Wszystko wzięło w łeb" – 6:14
  3. "Cała w trawie" – 7:56
  4. "W klatce" – 5:01
  5. "Jesiony" – 8:03
  6. "Człowieku co się z tobą dzieje" – 4:34
  7. "Ostatnie widzenie" – 9:04
  8. "Czerwony jak cegła" – 6:05

Ostatnia edycja:
reklama
mmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:baffled: jaka ja ciemna,,a ja o dzemie do jedzenia pomyslalam i se mysle,,ze w operze(hmm co to za firma)....:-D...blondynkaaa:sorry2:

STA45141.jpgkomu bo ostatni kawałekzostał?? koralikowa chcesz?

oczywiscie ze chcemmmmmm......ja nigdy ciasta nie odmawiam,.,dziekuje,,pychotaaaaa...

Ja chyba jutro ide na madagaskar 3 3D z dziecmi....59zł bilety,,no aleee w kinie to ja bylam uuuuuu albo i dalej...

haaajjjj wrocilam z mega spaceru po ikeii hahaha ale kupilam nareszcie narzute na kanape i mini "karuzele" nad lozeczko za 14 zl :p taka szmaciana hehehehe
wy o jedzeniu gadacie a mi sie nie chce.. zjadlam u tesciowej kilka pierogow ruskich i nie mysle o jedzonku w ogole :p
koraliczku wez mnie tez do kina :p poki bilet pojedynczy :p

błonka super,,tylko zalezy gdzie,,hee,miejscowosci jest tu nadmorskich dookola duzooooo....

Ja mam radlerka cytrynowego zminego pychaaaaaaaaaaaa..pluss mam takie słomki ptysiowe z cukrem,,pychaa

reklama
Błonciu co roku kazda plaza inna,,zalezy jak woda wyrzeźbi dno....w tym roku był polecała Poddąbie,,fajnie cisza,,lasy ładne,mało ludu........a w nastepnym moze byc lipa tam...
bo bylam tez w Rowach i Ustce i tam lipa w tym roku..a w tamtym bylo ok...

Do góry