reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam sie z koleżanką kawą ...
mieli wejść z elewacją w czwartek ....zadzwonił ,że chłopaki chcą długi week...
no ok:blink:
powiedział,że wejdą w poniedziałek ( czyli dziś ) o 8.oo rano i co??
zadzwonił,że będą popoludniu!!
:wściekła/y:
a popołudniu zadzwoni,że pewnie dzis nie przyjadą!!!
kuźwa !!fachowcy!!!!!!
czemu tak jest ,że jak się zacznie remont czy temu podobne rzeczy to wszystko ZAWSZE!!! się przeciąga!!??
a jak już wejdą z robotą to pewnie zacznie padać :wściekła/y:

SZLAG MNIE TRA-FIŁ!!!

MAMA a bierzesz ten biosteron na jajka lepsze? Po 30tce juz powinnaś ;-)

Amalfi :szok::szok::szok::szok: no to był cios po niżej pasa !!
w same jajka :-D
ja Ci dam ,że po 30ce to już powinnam !!
oj! czekaj ,czekaj-do Ciebie 30 doleci szybciej niż myslisz :-D

nie..nie kupiłam bo miałam teraz brać 3 opakowania anty...ale jak @ przyszła to stwierdziłam,że brać nie będę ...i zapomniałam o Biosteronie..
ale kupię ...
a jego można brać od połowy cyklu czy trza od 1d.c.??
dziś mam 9d.c. to co brać czy czekać do nowego ??

Nikusia cześć i czołem ..miłego w pracy :)

Kinga dobrze,że urlop udany.
ja jeszcze tydzień urlopowo..

Balbinka gdzieś Ty znowu ?

Olusia a Ty działasz????;)

wszystkie babeczki pozdrawiam :)

MAMA mnie 30ka juz dawno przeleciała, chcialabym być przed hahahah. Ja brałam ten biosteron od jakiegokolwiek dnia nieprzerwanie az mi sie skończyły i starczyło ;-). A co do fachowców to cos wiem na ten temat, to najgorszy gatunek facetów jest, przysięgam:-D
NIKUSIA no wiec odpowiedz brzmi NIE :-)

Wita się z z filiżanką herbatki
cos czuje że przyjdzie wredna@ :( czuje sie typowo jak przed @piersi bolą krzyże napierdzielają dołem brzucha pobolewa i do tego jeszcze żle reaguje na duphaston pojawiło się nie miłe uczucie wiecie gdzie nieco mnie swędzie mam w domu nystatyne zawsze ja mam bo jak tylko biore antybiotyk to wiadomo że zaraz nystatyne bede brała:(dziś mierzyłam tempe 36.8 tak z czystej ciekawości doszukuje sie u siebie objawów ciąży sama się nakręcam wiem niby że sie nie udało ale iskierka sie jeszcze do piatku będzie tliła:)

MAMAUSIA tak to z fachowcami jest jak sobie sama nie zrobisz to nie będziesz nigdy zadowolona ja tak bynajmniej mam :)

Ostatnia edycja:
Amalfi :)) czyli Ty tez po 30 ..ufff:)
pisałas kiedyś ,że tam jest 60 tabletek tak??
i brałas 3 razy dziennie ?
a fachowcy.....kończa teraz jakieś bloki w Poznaniu i pewni przez to i przez długi week ta obsuwa ....

Olunia no to &&&& do piątku trzymamy:)

mąż na 10.00 idzie do dentysty...mam nadzieje ,że wróci zanim ewentualni fachowcy przyjadą bo ja ich zaszczekam taka zła jestem ...

MAMA tez po, wiec bierz ten biosteron i potem mi podziekujesz;-), podam Ci nr konta, zbieram na wózek ;-). Ja brałam dwa razy dziennie i to przez trzy cykle mniej wiecej, bo nie wiem kiedy zaczelam, a skonczylam tuz przed @ jakos, ktora sie nie pojawiła juz :-)

Amalfi ahahaaaa..juz podziękowałam ;)))
oki..to jak dzis mi sie uda to kupię a jak nie to jutro na pewno bo będę jechała po zakupy..
no ja 33 skończone mam i pewnie jajka mało wartościowe :sorry2:

Olunia ja też tak mam ,że wolę i umiem zrobić sama ,ale po rusztowaniu nie będę skakać bo w największym miejscu dom ma 7m wysokości ....:baffled:
a poza tym wymyśliłam sobie obwódki wokół okien i na jednej ścianie po 3 prostokąty na jednej i drugiej stronie a tego nie umiem zrobić :baffled:więc klnę i czekam na nich !!
a prl skacze........

reklama
Olunia- to widzę że łeb w łeb idziemy u mnie @ w pt ...ale za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama - ja na temat fachowców mogłabym się wypowiedzieć... NIGDY NA NASZEJ BUDOWIE nie bylismy pewni, kto się kiedy zjawi:nerd:...że ten dom stoi:dry:
Amalfi... bo Ty zapewne przedawkowałaś ten biosteron ;-):-D...a na wózek był czas, żeby zbierać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry