amalfi
Fanka BB :)
OLUNIA masz 30 lat , jedz biosteron
. Menopauza za rogiem juz;-). Mnie to doradzil lekarz w klinice, bralam, zaszlam. I tez mam tylozgiecie, i nie trzymalam nog do gory i zaszlam i mam jeden jajnik, a armia prawie martwa.
MAMA to prawda co napisalas o biosteronie, tak mi powiedzieli w angeliusie
. Menopauza za rogiem juz;-). Mnie to doradzil lekarz w klinice, bralam, zaszlam. I tez mam tylozgiecie, i nie trzymalam nog do gory i zaszlam i mam jeden jajnik, a armia prawie martwa.MAMA to prawda co napisalas o biosteronie, tak mi powiedzieli w angeliusie
ja już mogę Tobie a raczej mężowi no dobra WAM
pomóc, bo mój mąż ma ten sam problem, czyli jak rozumiem zawyżoną lepkość!!!! dostał na to zwykłą najzwyklejszą FLEGAMINĘ do picia dwa razy dziennie... do tego trzeba aby pił dużo płynów (piwo jest niewskazane...bo powoduje tą całą lepkość) wiadomo, że jak się jedno w weekend napije to nic się nie stanie no ale codziennie to już nie bardzo...woda woda i jeszcze raz woda!!!!Poza tym warto aby zrobił posiew beztlenowy bo bakterie też są winne dużej lepkości!!!Widzę, że postów masz na trzaskanych ;-)...gdzie się wcześniej udzielałaś ???
a co do wody to mój pije jak smok może za dużo jej pije
hehe no zobaczymy co powie lekarz, wcześniej udzielałam się na staraniach po raz pierwszy, rocznik 87 

...no a teraz już po kuracji flegaminą, pije wody dużo więcej, dieta więc może te lenie się wreszcie ruszą w odpowiednim kierunku noooo!!!!