Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kahaka nie no...mój prywatny ,osobisty fachowiec to bez zarzututylko te obce jakies takie niemrawe...
mieli być koło południa i co ??? ani widu ani słychu!!!
ukochaj Agatkę !
:***
AMALFI -to naprawdę cud,że wam sie udało a może nie może po postu tak miało być i dzięki temu dodajesz otuchy innym starającym się mój M też ma lepkość za dużą ale endokrynolog nie mówił że by coś z tym robić .
A tak na marginesie jestem tu nowa ty juz urodziłaś czy jeszcze nie a może o 2 sie staracie?????? bo nie jestem w temacie
lepiej lepiej nawet dupke moczyłam w basenie
kurn była u mnie znajoma dzis ona tez stara sie o dziecko i zastanawiaja sie nad bankem spermy ja nie wiem czy bym tak mogla kurna w koncu to dziecko z innym facetem ...
Kwiatuszku ...mh..ja bym się na pewno nie zdecydowała.......gdybyśmy nie mieli małej to nie wiem czy przypadkiem nie wyszłoby in vitro???No ale to gdybanie...