reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi no to super gratulacje:-):-):-):-)życzę spokojnych i cudownych miesięcy z brzuszkiem :-):-):-):-)

MAMA- może w końcu przyjadą oby się do roboty palili lepiej jak ten przyjazd do ciebie;-);-)

reklama
Ja powiem Wam ze tez bralam pod uwage bank spermy, bo u nas nasienie bylo masakryczne przeciez i mowie, kurcze, a jak sie jeszcze pogorszy i nawet jeden zolnierz sprawny nie bedzie, ale bylo ciezko o tym myslec nawet. Nie wiem co bym zrobila szczerze powiem. Potem jak sie dowiedzialam ze nasienie sie troszke poprawilo, z kolei ja mam jajka do doopy, to myslalam znow, ze kurde moze bede musiala skorzystac z dawczyni jajeczek i to dziecko nie bedzie wygladac jak ja, to tez panika mnie ogarnela i tez nie podjelam decyzji wcale. Na szczescie nie musialam dokonywac takich wyborow.

KINGA co z Toba?

KINGa może tylko Cię straszy

Ja bym była w stanie skorzystać z banku spermy i jajeczka adopcja także by wchodziła w grę może dlatego że juz jedno mamy i to jeszcze każdy mówi że to mój klon:)))))))))))))))) wszystko dla dziecka!!!!!!!

reklama
MAMA :-D, ale w tym tygodniu jeszcze?????:-D

Amalfiiiiii:-p:-Dtak,w tym tygodniu;))
przyjechali przed 16.00 i rozkładają dookoła domu rusztowanie..
to nic ,że na horyzoncie burzowe chmury:baffled:
jutro mają być po 7.00 rano...

Kinga ehhhh

my bylismy nad jeziorem ..dzieci wcinają kolację bo woda z nich wszystko wyciągnęła...
a mi mężulo obiecał sexualne uniesienia więc byle do 20.00:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry