reklama

Staraczki Weteranki...

Hej,
mama, olunia, no no, żeście poszalały :-D dobrze, dobrze, nie żałujcie sobie :tak:
mama, no niemożliwe, fachowcy przyjechali hehe

Mnie dzisiaj Agatka wyjątkowo dała pospać - obudziła się tylko raz o 4 na cyca, a potem spała dalej do 7.30 :-) normalnie jestem wyspana hihi. Na 17 idziemy do pediatry, a w ciągu dnia nie wiem - pewnie spacer.

reklama
Witam się z Wami wtorkowo :-)
w nocy burza przeszła nad iławką... dobrze że popadało...

a ja w pracy od 8. Leje sie ze mnie ale to JUŻ 2d @ :-p heh a co!

Kurcze muszę wam opowiedzieć co mi się dziś śniło
siedze na ławce i jestem w ciąży i zostaje okradziona wszystkie pieniądze dokumenty itd i z tych nerwów zaczynam miec skurcze i rodze jade do szpitala i rodzę pięknego dużego chłopczyka:)ale nie mam grosza jedyne co miałam przygotowane to łóżeczko ani pieluch ani ubranek ja żadnych podpasek itd w tym samym dniu zostaje wypisana do domu z dzieckiem mąż dzwoni do teściów o jakąs pożyczkę płacz i bezradność oni nie maja i sie obudziłam ,wszystko pięknie tylko ten brak kasy ostatnio często o tym mysle jak sobie poradzimy ja nie pracuję jesteśmy na wynajmowanym mieszkaniu opłaty spore a my sie o dziecko staramy ale w przeciągu tych 3 lat starań pracowałam 1.5 roku byłam pewna że wtedy sie uda i będzie mi sie wszystko należało ale powiem jak pracowałam to miałam wieczny problem z synkiem on bardzo często mi chorował i przedszkole odpadało więc postanowiłam na jakiś czas zrezygnować z pracy teraz aplikuje gdzie się da i nic a jesli teraz sie udało i jestem w ciąży to będe musiała się do mamy przeprowadzić

sorki tak sie troszkę pożaliłam ale od razu mi lepiej:)

Dzięks MAMA :-)
Nie no u mnie to taki kontrolowany dół...coś w rodzaju "żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce" :baffled:... i to w odniesieniu do wszystkiego... no pracy full a mnie się nie chce no...
Olunia - ALE SEN... a może będzie lepiej? Znaczy się, że może jakiś przypływ gotówki mieć będziesz??? czy jakoś tak?:confused: A i nie wiem czy dobrze zrozumiałam temp. rośnie tak? No to &&&&&&&&&&
U mnie chyba już jutro @ bo masakrycznie boli mnie podbrzusze... :baffled:... co do kasy...to ja co dwa tyg wydaję już ok 200 zł na te nasze suplementy...dzisiaj np. za dicoflor, lacibios femine i ibum zapłaciłam 75 zł a jutro jeszcze 32 zł za Colostrum...To razem już w tym miesiącu ponad 300 zł...MATKO JEDYNA a co będzie jak dożyjemy emerytury :szok:...
Kinia - &&&& za ten cykl kochana !!!!
Kahaka - to mowy nie ma musisz dziecku wynagrodzić :tak: to, że dała Ci pospać...
U nas deszcz ustał ale taka duchota, że oddychać nie ma czym ...

Amalfi a co twoj emek brał na poprawe nasionek?
Oluś wy korzystaliście z banku spermy? bo nie wiem czy dobrze przeczytalam

a i laski nie orientujecie sie jaki jest koszt aparatu ortodontycznego takiedo na stałe?

juz znalazlam

Ostatnia edycja:
NIKUSIA
bedzie lepiej jak wygram w totka ja także sporo wydaje na te leki i prywatne wizyty u gina ale coś za coś

kwiatuszek nie nie skorzystaliśmy pisałam,że jak bym musiała to bym skorzystała ja w tym nie widzę nic złego ale to moja opinia a jeśli chodzi o aparat ten drutowany to około 3tys i miesięcznie na dokręcanie musisz chodzić i to kolejne 150zł

Kwiatuszku ja rok temu zdjęłam aparat stały...koszt góry 1500 zł (metalowe klamry) i dół to samo. Przykręcanie dołu 100 zł co 6 tyg, przykręcanie dół-góra 150 zł....MASAKRYCZNA KASA... ale uśmiechać się teraz mogę od ucha do ucha :-)

MAMA -dołączam sie do doznań burzowych super sprawo okno otwarte wiatr, grzmoty rewelacyjne doznania no moje krzyki muszą być tłumione bo mieszkam w bloku i 2 dzieci za ściana:)

Olunia o widzisz ;)) też skorzystałaś z burzy ;)

Hej,
mama, olunia, no no, żeście poszalały :-D dobrze, dobrze, nie żałujcie sobie :tak:
mama, no niemożliwe, fachowcy przyjechali hehe

Mnie dzisiaj Agatka wyjątkowo dała pospać - obudziła się tylko raz o 4 na cyca, a potem spała dalej do 7.30 :-) normalnie jestem wyspana hihi. Na 17 idziemy do pediatry, a w ciągu dnia nie wiem - pewnie spacer.

Kahaka hahahhaaaa no możliwe ..przyjechali i to już nawet 1 ścianę mam pomalowaną ..teraz robią obwódki wokół okien..
pięknie Wam córa dala pospać ..takie nocki ładują akumulatory prawda :)))
ukochaj śpioszka ode mnie :)

Nikusia no to &&& żeby Ci się tak chciało jak Ci się nie chce :))))

Zjoluś -kawka ??

Kinga 2 dzień to już z górki ..jeszcze kilka dni i znów działania ..&&

my po spacerze,Tom teraz z dziećmi na rowerach a ja sie biorę za ogarnianie kuchni i powoli za obiad ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry