reklama

Staraczki Weteranki...

Kwiatuszku- no zeszło mi się ze dwa lata ale ja miałam wadę zgryzu więc wiesz... a może usuń 8 i zęby same się cofną...mają one pamięć wtórną więc być może obeszłoby się bez aparatu..
Nie wszystkie :dry:...ja słodko spałam...bo małż na drugą zmianę w robocie... zresztą przed @ odchodzi mi ochota:baffled:
Mama- super, że elewacja się robi...:tak:...

reklama
u mnie tez juz sie wada zrobila dosyc
pojde na konsultacje zapytam jak on to widzi tylko musze znalesc dobrego lekarza a nie naciągacza

i czytalam ze lepiej nie zakladac w ciązy ze ginekolodzy odradzaja

Ostatnia edycja:
no ja też się tej nocy nie seksiłam.... heh :> ale jak zacznę w końcu to nie wiem czy skończę!:-):rofl2:

mam full pieczątek! :)) i sie ciesze bo kasa bedzie.

kahaka mała lubi obiektyw! ślicznie wychodzi :)

Kinga dzięki ...

przeżywam kurcze bo my wszystko z własnej kaski i jak juz odłożyliśmy kosztem wakacji to bardzo się cieszę ,że wychodzi tak jak myślałam ,że wyjdzie ..

a u Ciebie widzę sporo pracy ;) forsa bedzie :))

Kinga ekipa przypilnowana :)

Kahaka ja jak wstawiam fotke jako załącznik to potem muszę całego posta usunąć ..inaczej się nie da .
fotkę Agatki cały czas widać ..

reklama
Ło matko...No dobra, usunęłam...Ale beznadzieja, fotki będę w takim razie tylko na grupie wrzucać.

Macie jakis pomysł na obiad? Mam w domu: jajka, makaron, mąkę, mleko, chleb :), ryż, kaszę, paprykę, banany :), kostkę białego sera i 1 pomidora :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry