reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Amalfi :)))) pan paczał mi w oczy jak pytałam o której będą ...
powiedział o 7.00 i WIERZĘ ,że tak będzie ....nie odbieraj mi nadziei:-p

u nas była burza...wichura...i brak prądu ..własnie włączyli prąd ,ale idzie następna burza:baffled:

mama oby byli....aa udanej nocki z mezusiem:)))),,no i fachowcow od rana zycze...

Kinia foch?? czy wiesz co to znaczy w skrocie??:-D....zartuje:-p

amalfi dobre,,ze do 15 dojada..

Ja bylamw parku z dziecmi...a jak weszlismy do domu,to lunelo,na sekunde i juz znowu parno...

Ki diabeł u was z tymi ulewami? U mnie sucho jak pieprz, lazurowe niebo i podobno upał ale tak mi donieśli, bo ja w domciu siedzę a u mnie temperatura w chałupce umiarkowana.

Dzień Dobry Weterankom :tak:
U nas wczoraj patelnia, burza tylko postraszyła ale nic z tego... za to już dziś w stolicy leje... na szczęście jakiś ledwo rozkładający się parasol mam...
U mnie standard doły zaliczam:baffled:, jutro szef po urlopie ma już być więc koniec laby... no i za pasem wrzesień i pełno roboty...

jestem o poranku;))

Koralikowa tak ,tak ..dojechali wczoraj koło 16.00 i rozłozyli rusztowanie na 2 ścianach domu..
my byliśmy nad jeziorkiem wczoraj..

Zjola może i do Was deszcz dojdzie i ochłodzenie nieznaczne

Nikusia -doły won !!
przytulam jak potrzebujesz ;)

a ja wczoraj jakie miałam doznaniaaaaa....
poszłam pod prysznic ...burza daje czadu..błyski ..grzmoty...
a w tym czasie mąż otworzył szeroko okno w sypialni....
i działalismy sobie przy tej burzy ,przy otwartym oknie..powiew świeżego powietrza bezcenny:-D
a grzmoty tłumiły moje odgłosy hahahahaaaaa

normalnie szał-polecam sex w burzy :))))
zupełnie inne doznania -było cuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddoooownieee:))

potem mały drinasek i błogo zasnęłam ;)))

a dziś o 7.00?????????? Amalfi nie uwierzysz :))))
przyjechali panowie od elewacji...i juz działają :):):)))
słonko świeci jest oki .

miłego babeczki :)

Witam miłe panie z rana
MAMA no w końcu to niech działaja a ty miej oko na wszystko wiesz jak z facetami jest:)

dziś temperatura 36.9 podskoczyła o 1 st :szok:

u nas lało w nocy i mocno wiało okna trzaskały ale bynajmniej było czy oddychać ,kurcze robie sok z jeżyn i w całym domu octówki można oszaleć już na balkon je wystawiłam a i tak france lecą:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry