reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

Kinga, a ja z kolei od lat używam owulacyjnych z allegro i są ok. Zawsze ładnie wszystko pokazują.
Miałam już z różnych firm i zawsze jest ok.

reklama
Cześć babeczki!

Wróciłam z delegacji. Jestem wypluta i przeżuta :baffled:

Palemko - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak poza tym, co słychać?

Buziaki dla wszystkich :tak:

Kora - widzisz to może ja tylko jakoś felernie trafiłam moje były takie cieniutkie paskowe ....i na prawdę non stop pozytywne...za każdym razem były widoczne obie kreski...Natomiast po tych z Rossmana wszystko było jasne i czytelne...kiedy mnus to minus kiedy plus to plus:tak:
Zjola -
kochana witaj...jak rozpoczęłaś rok szkolny ;-)... mh... co słychac???W sumie u nas jakoś cicho :baffled:... ja jak wykres pokazuje w fazie płodnej czekam na owulację i męża :-D...bo ma drugą zmianę więc zgwałcę go jutro....no i myślę, że może akurat się wstrzelimy bo to 14 dc będzie...a reszta to jak czytałaś :tak:

Laski...wyciągam nas z czeluści drugiej strony???
MIAŁO MNIE BYĆ MNIEJ..A co zaglądam to pusto
:confused::dry:...coś się kurna stało???Plaga masowych zniknięć czy co???
Mama ?????gdzie się ukrywasz????
BALBINKA??? Ty to już całkiem masz w nos... tyle czasu nas zaniedbywać:-p
Bardzo proszę wątku nie zaniedbywać nooo...

ja wczoraj zasnełam jak dziecko krótko po 21.

teraz zjadłam tabliczkę czekolady i zastanawiam sie co dalej robić...
do dupy jestem dziś :/ pogoda miażdży

Kinia &&&&& jest pięknie i niech tak zostanie:-)...mówię o wykresie...a pogoda do dupy racja :tak: a na pocieszenie powiem Wam, że jutro ma lać...a ja oczywiście wczoraj w salonie okna myłam...

reklama
Kwiatuszek

ja zawsze oglądam M.G jak mogła bym to przegapić a co ktoś znajomy był:)????

Ja zwariowałam jak byłam u siostry to pozabierałam ciuszki i pościel dla dziecka siostra nie ma miejsca i kazała mi zabrać dawno chciałam kupić jakiś śpioszek dla dziecka żeby czekał na dzidzię a maż mi nie pozwolił powiedział że już bzikuję :( no ale jak tu nie bzikować po 3 latach starań .a niech sobie ciuszki czekają a co może teraz się uda może to jakiś znak ze siostra mi je dała:)

4 dni w zerówce i Zbynio juz chory kaszle, mam nadzieje że sie to nie przerodzi w coś gorszego na razie syrop z cebuli herbata z miodem i
elofen i nie wychodzimy z domu oby pomogło.

Do góry