reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

mary hej, kope lat :) hehe co u Ciebie?

Blonka - dziekuje, u nas wszysto dobrze. Zaczelismy nawet staranka o druga dzidzie, ale 8 miesiecy walki i nic, wiec troche odpuscilismy. :eek: Jak tak dalej pojdzie, to moze bede u Was czestszym gosciem. ;-) Poza tym rosnie nam nasza mala krolewna zdrowo. No, ostatnio nie do konca, bo jest chorutka, kaszle, gluty wisza... A jak tam u Ciebie? Rosnie Ci dzidzia szybciutko! A dopiero rodzilas i podczytywalam, jak dziewczynki tu trzymaly za Ciebie kciuki! ;-)

Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Blonka - dziekuje, u nas wszysto dobrze. Zaczelismy nawet staranka o druga dzidzie, ale 8 miesiecy walki i nic, wiec troche odpuscilismy. :eek: Jak tak dalej pojdzie, to moze bede u Was czestszym gosciem. ;-) Poza tym rosnie nam nasza mala krolewna zdrowo. No, ostatnio nie do konca, bo jest chorutka, kaszle, gluty wisza... A jak tam u Ciebie? Rosnie Ci dzidzia szybciutko! A dopiero rodzilas i podczytywalam, jak dziewczynki tu trzymaly za Ciebie kciuki! ;-)

Pozdrawiam serdecznie!

Kochana no taki okres, wszyscy kaszlą, byłam ostatnio w przychodni bo młoda wysypki dostała, okazało się, że ma AZS.. no i czarno od ludzi w przychodni było... aż nas do izolatk idali z wysypką, żeby nie złapac jakiegos wirusa...
A tam będziesz czekać dłużej, pisz do nas, zaglądaj :)
Moja rośnie rośnie, szybko strasznie, dopiero co miała kilka dni a tu już prawie 5 miesięcy!
Wróciłam ostatnio do postów z 12 sierpnia :) i czytałam jakie tu emocje były hehe, dziewczyny parły ze mną, ale klops bo mi cc zrobili :-p

Kochana no taki okres, wszyscy kaszlą, byłam ostatnio w przychodni bo młoda wysypki dostała, okazało się, że ma AZS.. no i czarno od ludzi w przychodni było... aż nas do izolatk idali z wysypką, żeby nie złapac jakiegos wirusa...
A tam będziesz czekać dłużej, pisz do nas, zaglądaj :)
Moja rośnie rośnie, szybko strasznie, dopiero co miała kilka dni a tu już prawie 5 miesięcy!
Wróciłam ostatnio do postów z 12 sierpnia :) i czytałam jakie tu emocje były hehe, dziewczyny parły ze mną, ale klops bo mi cc zrobili :-p

Blonka - dziekuje, z checia do Was zajrze i popisze! ;-) U nas przestoj ze starankami, sama nie wiem, czy raczej bedzie przerwa, czy kontynuacja, czy tez moze staranie sie bez starania sie... :confused: Czekam na wyjasnienie mojej sytuacji zawodowej i wowczas bede wiedziec. :tak: Ale od poczatku nastawialismy sie, ze zejdzie nam minimum rok, jak z nasza corcia... :eek: Wiec rok zaraz nam stuknie! A Twoja malutka juz duza dziewczynka! Zaraz usiadzie, potem poraczkuje, a potem pierwsze kroczki i juz z gorki! ;-)

mary zaskoczę Cię, bo dzis usiadła hehehe
a do lekarza się wybierasz, czy narazie sami probojecie? jakis monitoring mialas?

Blonka - na razie mialam tylko robione badania hormonalne, ale w miedzyczasie zrobilismy mala przerwe na wyciszenie emocji i zobaczymy, co dalej bedzie. Moja rodzinna pewnie mnie wysle do gina, ale poki co czekam na wiesci wz. z praca... Monitoringu nigdy nie mialam. Zanim zaszlam z Mia, to juz caly plan dzialania byl: wspomaganie, monitoringi, a tu nagle sie udalo! ;-) Super, ze malutka juz siedzi! :-)

hej

mary witajL:)

oj ochane teraz kazdy choruje,,bo taka pogoda do bani...

U mnie czas leci,,moj w weekend byl i juz jedzie...

A ja praca,dom...i nic wiecej..

reklama
Do góry