reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hehe mowilam wam ze parowar mi sie przepalil? dobrze ze stal na plasikowej desce... bo by mi chalpa poszla z dymem bo blat mam drewniany... centralnie mi dziure wypalilo do spodu... dobrze ze byl ubezpieczony i dadza mi nowy... ale zanim przyjma zgloszenie i wysla na serwic ... mamczekac 14 dni roboczych a ja diete mam przeciez wrrr.. moglabym ich oskarzyc noramlnie o wadliwy sprzet ktory mogl spowodowac pożar... jak sobie pomysle gesia skorka mi staje...

u mnie tez zimno... zasypalo nas juz a sypie od 15 dopiero

heloł .

zasypana jestem .
mam dość..
zawiozłam dzieci ,wróciłam do domu i pojadę dopiero po 9.00 ...zawsze to drogowcy mają wiecej czasu zeby odśnieżać ..choc jak wciąż sypie to to jest syzyfowa praca;/;/

miłego kochane ...choć powodów do uśmiechu brak :sorry2:
ściskam ..

Błonka
ale Ci sie porobiło z tym parowarem :shocked2:

ja sobie zostawiam przyjemnosc odsniezania na pore obiadową... nie chce mi siee :P
mama kwiatek a moze ja wam poodsniezam, troche wiecej ruchu :p wiecej kalorii spale :D

uwaga chwale się spadlam juz 2 kg.. dzis na wage stanelam i nie wierze ze tak szybko leci... :) a to kilka dni przeciez dopiero :)

mama... co bys powiedziala jako kosmetyczka o zabiegu tego liposukcji nieinwazyjnej z dermabrazja czy jakos tak to sie nazywalo... ? zastanawialam się nad brzuszkiem

hej
B
łonka mi tez poodsniezaj,pleaseee....bo co odsnieze to znowu....masakra...

kwiatku no ja tez bylam mokra,hee

mamita dokladnie,co odsnieza to znnowu musza..jajca

Gdzie ta wiosna,,,ja rano doznalam szoku,,30cm snieguuuuuuu:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry