• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Ewcia, to ja potrzymam kciuki, żeby się ułożyło jeszcze. Może to chwilowe kłopoty i chłop się ogarnie :tak:
mmm, wiesz, różnie bywa, nie można tak od razu oceniać :sorry:

A gdzie reszta?
Bree, where are you?

reklama
Ewcia, no to co zostaje...Emocje opanować i pogadać od serca, to chyba jedyne wyjście póki co. A on się pewnie dumą uniósł i dlatego się nie odzywa. Może mu przejdzie i zatęskni.

kaha po prostu nie podoba ni się to zachowanie, jak można kobiecie zabrać pieniądze i domagać się, żeby oddała to co wydała na rachunki?!
a drugiej strony byc może wynikało to z chwilowego wzburzenia, często mówi się a robi rzeczy których się później żałuje,

kasia my oboje tacy uparci,ja nic on nic,,a jak ktores napisze to wtedy smski ida jeden za drugim....ja nie bede pisala,bo chya to nie ja powinnam przepraszac,..:-p

mmm dokladnie,,,chociaz ja mu niexle dałam do wiwatu,,bo ja w nerwach najpierw gadam wyzywam,a potem mysle co ja powiedzialam....

Ewcia, to widzę, że wy obydwoje gorące głowy :-D
mmm, no właśnie to mialam na mysli, nie ma co od razu chłopa przekreślać. No, chyba, że to się powtarza...

mmm dokladnie,,,chociaz ja mu niexle dałam do wiwatu,,bo ja w nerwach najpierw gadam wyzywam,a potem mysle co ja powiedzialam....
ewcia to tak jak ja,
dziś się na moim wyżyłam, za to że jego siostra od września nam kasy nie oddaje, chociaż wie, że jest nam potrzebna na badania
właśnie czytałam o Vigorze gold i chyba kupię mojemu:::)

Cześć jestem i ja.
Własnie wróciliśmy.
Byliśmy u teściów na rocznicy ślubu - 35. Podarowaliśmy im kosz a w nim kwiaty, praliny i cognac.Nawet fajnie było. Ja byłam kierowcą bo coś pić nie mogę. Brzuch mnie boli - jajnik kuje ale tak, że aż mnie zgina. Nie wiem co to, boję się, że może pęchol nie pękł.

Ewcia współczuję przeżyć. Cholerka sama musisz rozważyć, czy czujesz że on godny jest kolejnej szansy. W takim wypadku nie warto słuchać serca niestety - jeśli zdrowy rozsądek podpowiada, że nie warto, to lepiej przecierpieć ale się uwolnić od toksycznego związku. Ja wiem coś o tym. Zakończyłam z wielkim hukiem beznadziejny związek i zaraz poznałam mojego D. Choć tamten jeszcze próbował mi przez długi czas zatruwać życie. Teraz mam cudownego męża i każdego dnia dziękuje za niego Bogu bo jest naprawdę świetny i wiem, że pasujemy do siebie.
Życzę Ci żebyś miała kogoś takiego przy swoim boku. Jeśli czujesz że Twój obecny nie jest tym właściwym, to daj sobie szansę na spotkanie prawdziwej miłości.

Kahaka śliczne czapusie :-) Masz talent!!

Oliwka strasznie mi przykro z powodu Twoich problemów. Wiem, ze na pewno jest Ci ciężko, bo chciałabyś dla siostry szczęścia i spokoju.

Mama, Mmmm - witajcie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry