• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Palemka jasne, że pamiętamy! i na fluidki czekamy :) bo my tu dalej się staramy :)

Mama, ja mam 23dc... Zazwyczaj cykle 28 dniowe... Ten pewnie będzie 31.... A 26.06 może zatestuję, w 1 rocznicę ślubu :) [30dc i 13dfl] Chyba, że wcześniej nadejdzie ta zołzowata @

Ostatnia edycja:
martusia - a proszę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&& hokus pokus marokus macie być w ciąży :-D

heja
Ja juz w domu..
A ten nic zero,,on poprostu dal mi w srode wyplate,ja oplacilam pare rzeczy i zostalo malo,,a jak w piatek go spakowalam i wywalilam to powiedzial oddawaj moja kase,,kumacie,,a ja ppowiedzialm,ze nie mam teraz,bowydalam przeciez,,wiec moze jak zabral mi 150zl osttanie to chcial wiecej,,,czyli cala reszte...ale nic sie nie odezwal,wiec w sumie nie wiem co chcial ode mnie..

palemka jasne ze pamietamy..
martusia &&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno
a ja mam dzisiaj 3 dzien spoznienia @,,az sie boje,,,,czekam na nia w tym cyklu z utesknieniem..hyhh

mmm ja wiem i nie mam zamiaru oddawac,,ja go non stop utzrymywalam,,a teraz nie mam na chleb to na pewno mu nie dam nic....pewnie balował przez weekend wiec nie ma kasy zapewne,,,hyhh

Ewcia, kurde, z tymi chłopami! Zawsze taki był, czy ostatnio mu cos padło na głowę? Bo jak ostatnio, to może da się jeszcze ten związek uratować? Czy nie chcesz już? W takim razie życzę, żeby wynik testowania był po Twojej myśli. Kiedy sikasz?

reklama
mmm hmmm z miłości chyba????
kahaka ostatnio mielismy pare klotni,ale takich luxnych,,,,nnie wiem kiedy sikac,,boje sie,,czekam jeszcze,bo mialam ostatnio nerwy wiec moze sie spoznia....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry