• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

oliwka, a a którego dnia fazy lutealnej robisz betę?

Pytam, bo zastanawiam się, czy 9 dc to nie za wcześnie. Bo chcę iść prolaktynę zbadać i progesteron i myślałam, żeby przy okazji betę właśnie.
Jak myślicie?

A nie, jednak nie moge iść 9dfl, bo to Boże Ciało...To 10 dfl-jest sens?

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem nawet co to jest ta faza lutealna... :) Jestem ciemna w tych sprawach.

Oliwka właśnie mi opowiedziała co matka jej naopowiadała.Popłakałam się,zaraz mi serce pęknie.Co za nie czuła,bezmózga idiotka!!!!Jak tak można do dziecka mówić???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej wam
Ja u siostry na wsi..
ten dupek nic sie nie odzywa,totalnie mnie olal,normalnie porazka...weekend to szaleje zapewne ze znajomymi...
Wczoraj wydzwanial,ale ja nie odbierał,potem napisał smsa,ze chcial sie tylko cos zapytac,,pewnie o to,kiedy mu kase oddam,bo dL MI NA życie i rachunki 500zl i musze mu to oddac....masakra poprostu..

mama fajnie ze taki dzien w pracy udany..
suzi watpie,zeby go to cos nauczylo,,,o wszystko mnie obwinia..nie wiem czemu..
kora dokladnie to nie pierwszy raz takie numery...nie pierwszy raz go wyrzucam,,ale olal mnie teraz....siedzi u mamusi,,ktora pewnie mnie tak oczernia i na pewno to ona gada,zeby mnie olal,a on sie poslucha jak zwykle...

Dzięki dziewczyny za kciuki, ale się nie nastawiam bo objawów brak... Dziś 6dfl

Kasia, czapeczka wg Twojego projektu jest o wiele, wiele ładniejsza! :D
Mama, to super że macie taką szkołę i to tak blisko-bo 3km to przecież bliziutko!

Idę do rodziców na obiad. wrócę po-a dziś nocka w pracy... ;/ Ale potem 2 dni wolnego!!! hurra :D

witajcie ponownie :)
Martusia- dzięki,pewnie,ze 3 km to rzut beretem :)dlatego tam daję Zuzę..przez pierwsze dni bede Ją zawozić a potem bedzie autobus szkolny :)
smacznego obiadku..

Kahaka- też się cieszę z takich warunków szkolnych-śmieję się ,ze szkoła państwowa(za którą nie płacę) na warunkach szkoły prywatnej :))))))

Ewcia-
a093.gif
a093.gif
a093.gif

ależ ma tupet ten " Twój"........cierpliwości zyczę i mądrej decyzji co z tym dalej zrobić...

Oliwka- w skrócie..fl-czyli faza lutealna to ile dni jesteś po owu(wtedy organizm zaczyna wytwarzać luteinę)..

Kahaka- nie wiem czy jest sens robić w piątek bete...jeśli bedzie wynik w piątek to tak bo jeśli bedzie trzeba czekać do poniedziałku to lepiej zrobić w poniedziałek..ja bym tak zrobiła..

znalazłam opiekunkę do dzieci na wakacje ,zebym mogła chodzić do pracy :)))))))))))))))))

mama, no właśnie nie wiem, czy wydają wyniki w soboty. Muszę zapytać. W poniedziałek nie będę robić, bo wtedy to juz i test sikany prawdę powie. Szybko znalazłaś tę opiekunkę! A tak z ciekawości zapytam-ile u Was się płaci opiekunce?
Martusia, ja kciuków nie puszczam. Prawie równo idziemy, bo u mnie 5 dfl, ale u mnie to mała szansa na dzidzię, za to u Ciebie jest duża!
Ewcia, no to się ten Twój popisał :sorry:

Kahaka- co do opiekunki to wszystko zależy od....
wiesz masa warunków..
ale generalnie 6-8zł za h

ja umówiłam się ,ze bedzie przychodziła o 13.50 (tak ,zebym na 14 dojechała do pracy) i bedzie do 17.10 jak wraca Tom-czyli od poniedziałku do środy po 3,5 h bedzie i za to daję Jej 100zł tygodniowo...myślę ,ze to uczciwa cena..obiad ja juz im podam a Ona ma mieć jedynie na nich oko,wyjść na plac zabaw,podać picie czy jogurt,pilnować zeby na słonku za dużo nie byli....

reklama
Witajcie! Ale mialam do nadrobienia! Chyba z 10 stron...

mmm
, a jakie badanie genetyczne robicie, co jest takie drogie? Fragmentacje DNA plemnikow? Nas ono kosztowalo 500zl.
Jesli chodzi o test, to pewnie, ze test mogl oszukac jak byl przeterminowany.
wikulaa, pokaz sie z grzyweczka :)
tymonka, moze "przyjaciolka" sciemniala i ta "mama" jednak byla w porzadku?
mama, ta szkola jezykowa Zuzi to prywatna? 12 osob w klasie to faktycznie luksus, chociaz o szkolach prywatnych rozne rzeczy slyszalam.
Ewcia, ojej, ale historia z P... Strasznie przykre :( Wrocil? Piszesz, ze to nie pierwszy raz? Oj... A gdzie on sie podziewa teraz? U swojej rodziny?
Bree, Twoje temperaturki idealnw, ksiazkowe :)
kahaka, wrzucaj fote czapeczki
oliwka, kurczaki... Niezly zonk z Twoja mama. Koniecznie zadbaj o Oliwke i jej spokoj psychiczny. Wiem ile nerwow kosztuje pisanie/lazenie po sadach, tlumaczenie sie itd. Na sama mysl "sąd" mam dreszcze i mocniej wali mi serce.

robimy badanie ma mukowiscydozę, dlaczego w tym głupim państwie albo wszystkie badania muszą być bardzo drogie albo na NFZ trzeba czekać na nie latami?!

hej wam
Ja u siostry na wsi..
ten dupek nic sie nie odzywa,totalnie mnie olal,normalnie porazka...weekend to szaleje zapewne ze znajomymi...
Wczoraj wydzwanial,ale ja nie odbierał,potem napisał smsa,ze chcial sie tylko cos zapytac,,pewnie o to,kiedy mu kase oddam,bo dL MI NA życie i rachunki 500zl i musze mu to oddac....masakra poprostu..

mama fajnie ze taki dzien w pracy udany..
suzi watpie,zeby go to cos nauczylo,,,o wszystko mnie obwinia..nie wiem czemu..
kora dokladnie to nie pierwszy raz takie numery...nie pierwszy raz go wyrzucam,,ale olal mnie teraz....siedzi u mamusi,,ktora pewnie mnie tak oczernia i na pewno to ona gada,zeby mnie olal,a on sie poslucha jak zwykle...
jak to masz mu oddać?! a niech się wypcha

a u mnie powoli zaczyna się plamienie, denerwuje mnie, że cykle mi się wydłużają, boję się, że może znowu coś nie tak jest z hormonami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry