• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

No mnie tez zalewalo dzis... I w ogole chyba zlapalam jakas infekcje bo swedzi, piecze...i mocny zapach... I pipa boli jakbym miala ja zbita-moze przez sen sie bardzo drapalam...

reklama
No mnie tez zalewalo dzis... I w ogole chyba zlapalam jakas infekcje bo swedzi, piecze...i mocny zapach... I pipa boli jakbym miala ja zbita-moze przez sen sie bardzo drapalam...
Kup sobie właśnie tantum rosa, jak nie pomoże to idź do gina.:tak: Mnie co prawda nie swędzi nie piecze a śluzu mam mega dużooo. Taki lepki i biały, raczej bez zapachu

Marta, jak swędzi i piecze, to jakaś infekcja. polecam Clotrimazol do smarowania, a jak nie przejdzie, to do gina po globulki jakieś. Chociaż są w aptekach jakieś bez recepty też w razie czego.

U mnie dzień szybko zleciał, bo znajomi byli. Potem dziergałam, mam 2 czapeczki.

Lecę już, dobranoc!

Witajcie! Ale mialam do nadrobienia! Chyba z 10 stron...

mmm
, a jakie badanie genetyczne robicie, co jest takie drogie? Fragmentacje DNA plemnikow? Nas ono kosztowalo 500zl.
Jesli chodzi o test, to pewnie, ze test mogl oszukac jak byl przeterminowany.
wikulaa, pokaz sie z grzyweczka :)
tymonka, moze "przyjaciolka" sciemniala i ta "mama" jednak byla w porzadku?
mama, ta szkola jezykowa Zuzi to prywatna? 12 osob w klasie to faktycznie luksus, chociaz o szkolach prywatnych rozne rzeczy slyszalam.
Ewcia, ojej, ale historia z P... Strasznie przykre :( Wrocil? Piszesz, ze to nie pierwszy raz? Oj... A gdzie on sie podziewa teraz? U swojej rodziny?
Bree, Twoje temperaturki idealnw, ksiazkowe :)
kahaka, wrzucaj fote czapeczki
oliwka, kurczaki... Niezly zonk z Twoja mama. Koniecznie zadbaj o Oliwke i jej spokoj psychiczny. Wiem ile nerwow kosztuje pisanie/lazenie po sadach, tlumaczenie sie itd. Na sama mysl "sąd" mam dreszcze i mocniej wali mi serce.

martusia ja tez czesto slysze o takim sluzie i dziewczyny sie smaruja plukaja itd a to na fasole jest heheh zaciskam wiec&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama no to pracus z Ciebie teraz hehhe
kahaka ja od razu sie zorientowalam ze ta czapeczka malutka bedzie i dodalam 10 oczek i wyszla mala ale nie taka maciupka jak Twoja pewnie, dawaj fotke. Ja dalej walcze ze spodenkami, musze kupic wiecej kolorow welny, te mi sie juz znudzily

witajcie niedzielnie-dzieci już wstały
n020.gif
i dokazują..
więc ja z kawą na bb na chwilę:)
miłej niedzieli Wam życzę..u nas słonko od rana a miało w nocy padać i dzis być pochmurnie-w nocy nie spadła kropla a od rana słonko-ach te prognozy
s010.gif

Witajcie! Ale mialam do nadrobienia! Chyba z 10 stron...

mama, ta szkola jezykowa Zuzi to prywatna? 12 osob w klasie to faktycznie luksus, chociaz o szkolach prywatnych rozne rzeczy slyszalam.

Kora-nie ,ta szkoła nie jest prywatna..
w mojej miejscowości jest szkoła podstawowa razem z gimnazjum i gmina dostała(ponoć) największe w Wielkopolsce dofinansowanie na budowe samego budynku gimnazjum i gimnazjaliści od września beda tam chodzić "luzując" trochę miejsca w szkole...
a miejscowośc dalej(3km) jest też gimnazjum i stamtąd młodzież bedzie jezdzić do nowego gimnazjum a w tamtym powstała podstawówka...
i stawiają na małe klasy:tak::-)
a szkoła językowa bo jak wszędzie 4 h angielskiego w tyg i 1 h hiszpańskiego -oczywiście do III kl w formie zabawy ,ale zawsze
c014.gif

+ Zuzy szkoły jest też to ze zawsze mają na 8 do 12.30
zajęcia dodatkowe jak basen ,tańce itp bezpłatne
świetlica z nadzorem pani i 10 komputerami(choc moje dzieci nie grają w gry)
duuuży plac zabaw
orlik

ale nie każdy chce wozic te 3 km i woli dać u nas w miejscowości gdzie klasy są po 30-32 dzieci
a093.gif

a gmina opłaciła autobus szkolny i nie trzeba bedzie wozić bo pod samą szkołę odstawia..

ja się podowiadywałam co i jak i taka nasza decyzja:tak:
i w 12 osobowej klasie bedzie z Zuzą jeszcze 2 chłopców z Jej grupy z przedszkola i 3 dziewczynki i 1 naszej córki sąsiadka :))nie bedzie stresu,ze idzie w nowe środowisko bo połowę klasy już zna:tak::-p

Martusia- Ty śpisz a ja trzymam &&&&&&&&&&&&,zeby to na fasolle było

Oliwka- środa tuż tuż &&&&&&&&&
a115.gif
zacieram ręce -oby była wysoka beta:tak:

wszystkie babeczki pozdrawiam:)

Wikula- tak,własnie wstaw na chwilę chociaż fotkę swoją:tak:
Kahaka- czekamy na pokaz czapeczek
Amalfi-no teraz jestem kobieta pracująca:-D

Witam się z poranną kawką (oczywiście taką 3w1, bo normalnej nie pijam:-p).
amalfi, ja też za drugim razem zrobiłam na 52 oczka i wyszła mała, jak dla noworodka pewnie, to akurat :tak: i drugą zrobiłam wg. projektu własnego :-D A no i jutro też idę po włóczkę, bo mam tylko 2 kolory.
Martusia, smacznych snów! I też zaciskam, żeby to było na fasolę. Kiedyś czytałam nawet, że w cyklach, w których się zachodzi, często pojawia się infekcja jakaś.
mama, ale super u Was z tą szkołą! Szkoła, w której ja pracuję jest ogromna, jest 1000 dzieci i 98 nauczycieli. Moloch taki. Bardzo bym chciała wrócić do poprzedniej wiejskiej szkólki, gdzie było nas ok. 20 :tak:
kora, cześć! o już pokazuję te czapeczki.... Ta z pomponami wg. instrukcji z netu, z kwiatkiem sama wymyśliłam.
HyA1pAmNDjbQacud7B.jpg

reklama
Kahaka śliczne czapeczki:) Zwłaszcza ta z kwiatkiem:)
Mama,ja wczoraj z mężem wózki oglądałam,szukaliśmy odpowiedniego,pokazywałam mu co i jak bo ja wózkoholiczka wiem co nam trzeba,no i on jest święcie przekonany,że tym razem nam się udało,aż chciał jeden kupić od razu!
A ja w którymś momencie mega doła wyłapałam,bo nakręcamy się a jak przyjdzie do odebrania wyniku bety to pewnie wynik będzie znowu negatywny....Achhh....
No nic,czekam jeszcze 3dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry