• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Szkoda słów...zaniosę w poniedziałek wniosek do sądu o widzenia pod nadzorem kuratora.Nie pozwolę na następne takie spotkanie.

reklama
Hej,
wpadłam na chwilkę bo znajomi u nas są.
mama, brawo, fajnie, że tak dobrze się wszystko układa!
suzi, ja też bym sie wkurzyła :no:
mmm, oby jednak ta głupia @ nie przyszła!!!!!

Ja zrobiłam drugą czapeczkę, tym razem większą. Fajna jest. Później Wam pokażę
Kahaka czekamy na fotki czapeczki:)
No powiem Wam że jak mąż dziś wrócił z pracy to debatowaliśmy o ich zachowaniu! :-( No aż nerwy nas ponoszą...szkoda słów bo tylko dzieci cierpią:wściekła/y:
suzi najważniejsza jest ilość, powinno być ponad 15mln/ml, morfologia powyżej 4% plemników o budowie prawidłowej i ich ruchliwość około 50% ile dokładnie nie pamiętam
kaha mama przyjście @ to tylko kwestia czasu
idę piec muffinki
Mmm &&&&&&&&&&za dalszy brak @:tak:
Dzięki za info odnoście armii:* U mojego m jest tak: 130 mln, 11%prawidłowych,68% ruchliwych

Suzi-130 ml w 1 ml i w tym ejakulacie który mąż oddał do badania??

Oliwka- dokładnie,niech widzenia będą pod nadzorem...nie można krzywić dziecku psychiki..

Suzi-130 ml w 1 ml i w tym ejakulacie który mąż oddał do badania??

Oliwka- dokładnie,niech widzenia będą pod nadzorem...nie można krzywić dziecku psychiki..
napisane mam tak:
liczb.plemników w ml ejakulatu :33,12 [norma:20-250mln/ml]
liczba plemników w ejakulacie: 130mln[norma>40mln]
I jak byliśmy u gina to podawał tą liczbę(130), więc myslałam że o to chodzi:zawstydzona/y:
Dobrze że sprowadziłaś mnie na ziemię:tak:

suzi to i tak super!!

oliwka a może na policję to zgłosić?

a u nbie muffinki adwokatowo truskawkowe już się pieką, nastąpiła zmiana planów i drugie będą bananowo rumowe z czekoladą

Ostatnia edycja:
mmm-ale robisz smaka tymi mufinkami :)))

napisane mam tak:
liczb.plemników w ml ejakulatu :33,12 [norma:20-250mln/ml]
liczba plemników w ejakulacie: 130mln[norma>40mln]
I jak byliśmy u gina to podawał tą liczbę(130), więc myslałam że o to chodzi:zawstydzona/y:
Dobrze że sprowadziłaś mnie na ziemię:tak:

Suzi- no to git-bo norma ejakulatu jaki trzeba oddać do badania to 2 ml i wtedy musi być 40ml lub więcej a skoro Twój mąż ma 130 ml w ejakulacie ,ze jest oki:)
mój ma w 1ml 155ml
a w ejakulacie(oddał 4ml) miał 620ml

reklama
najprościej jest umyc ręce, a potem mówić o znieczulicy społecznej...

BArdzo dobrze powiedziane :wściekła/y: Taki kraj:wściekła/y:

Hej, wlasnie wrocilam do domu... 8 godzin w pracy, potem imieniny u tesciowej...

Dziewczyny, mam pelnego bialego sluzu-to dobrze czy zle?
Hej kochana;-) hmmm z tym śluzem to chyba jest tak że może być na ciążę( bo nie raz słyszałam jak dziewczyny mówiły o dużej ilości):tak: i gdyby nie to że nie było starań w tym miesiącu to też pomyślała bym że w ciąży jestem, bo mnie po prostu nim zalewa :zawstydzona/y: Wiem że jak byłam w szpitalu to pani zaleciła płukać p.... Tantum Rosa:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry