• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Ewcia cholera, no to rzeczywiscie cos musi byc na rzeczy, skoro tak zapisal jej numer. Ja mojemu powiedzialam, zeby nawet sie nie odwazyl miec jakies kolezanki bo bedzie mial prezchlapane!!!

reklama
Hej,
ja po męczącym tygodniu pospałam dziś do 10 :-) plany na dziś-sprzątanie, bo syf mam okropny. Świnia nas rano obudziła, bo wlazła do torby z sianem i nie mogła wyjśc :sorry:

Ewcia
, no to kicha z tym Twoim...Może zrozumie co nieco i wróci przeprosić. Oby!
mama, Ty już w pracy...Na pewno dobrze Ci idzie :tak:
Bree, widzialam Twój wykres, ciekawy rzeczywiście :-D ale skoczek masz wyraźny.
amalfi, rzeczywiście czapa w porównaniu z bucikami to bajka. I chyba robiłąm taka jak Ty pokazałaś z pomponami, ale strasznie malusia wyszła i teraz robię większą.

jestem,,ale zaraz jade na weekendzik do siory,,to chociaz nie bede myslala o NIM....

MOj maly zadowolony z biwaku,,ale zachrypniety,,,echh

oliwkakarolina dzieki bardzo,jakby co,,to tutaj mamy kontakt do siebie..
amalfi no tak,a moj chyba myslal,ze moze tak,,dureń...
kahaka no nie wiem...on wszystko na mnie zgania,ze sobie wyobrazam od razu zdrade i to ja go wywalilam od siebie,,wiec bede zalowała,,nie licze na przeprosiny....chyba ze..e tam...

zmykam milego weekendzikuuuu kochaneee..dzieki za wsparcie,,
JESTEŚCIE WIELKIE......

jestem babeczki :))

Amalfi- no raczej tak-ja wróciłam a Ty pewnie nadal w pracy
e016.gif

Kahaka,Bree,Ewcia i reszta babeczek bo już nie pamiętam (wybaczcie
c016.gif
) dzięki z życzenie powodzenia :))))

było super..dałam radę ,Pani Ewa jest bardzo ugodowa-sama ma dzieci i wie jak jest..teraz do sierpnia bede pracowała w poniedz.wtorki i środy od 14.00 do 20
a od września jak dzieci beda w przedszk.i szkole to od 8.15 do 15.00 też w poniedz ,wt.i śr.
powiedziałam ze umowa o pracę jak najbardziej wchodzi w grę chyba ze chce umowę zlecenie...nie chcę wiadomo-wrazie ciąży bedzie kasa na macierzyńskim...
wypłate na pól etetu bede miała 760zł + procent od obrotu :) jak na fakt ,ze bedzie umowa i taka wypłata-pracując 3 dni w tygodniu to bardzo mi pasi :)))na opiekunkę grosza nie wydam od września a na paliwo góra 100-150 zł ( mam 10km w 1dną str)wiec sporo zostanie-jestem zadowolona..
pózniej jak już się "poukładamy" to może na 2/3 etatu i wtedy ponad 1000zł :)

zrobiłam dziś:
manicure + malowanie jasnym lakierem
depilacje woskiem pach + dep.woskiem brwi
-----//--------- + dep.brwi pęsetą
manicure +malowanie bordowym kolorem...
byłam w pracy 2,5 h i dostałam ..50zł :))
myśle ,ze to całkiem miło-powiedziała,ze jest ze mnie bardzo zadowolone i jeśli wykazuję chęć do pracy to na pewno się dogadamy bo pójdzie mi na ustępstwa(jeśli chodzi o godziny pracy)..

zaraz siadamy do obiadu a potem Tom idzie walczyć z płotem :)
posprzątal ładnie cały dom,zrobił naleśniki z serem i dżemem..

Ewcia-współczuję przeżyć...

Oliwka- nadal &&&&&&&& za bete

Kahaka- no to Cię urządzili z tą umową
c003.gif
c003.gif

Wikula,Betusia,Iza,Mari,Tymonka,Lopop i reszta gangu witam i pozdrawiam :))

cześć

dopeiro wróciłam do domu

amalfi wiem że problem z armią to wielki problem bo mamy taki sam :(

mama super :)

tymonka ja bym chyba naawet do wtorku nie wytrzymała, możesz mi napisać ile płaciliście za iui u Z?

a u mnie zaczyna się plamienie :(

reklama
Cześć dziewczyny;]
Ja mam jakiegoś doła i sama nawet nie wiem dlaczego...:zawstydzona/y:albo i wiem...Byli u nas mój brat, bratowa i ich córcia. I było by wszystko ok ale szlag mnie trafia jak widzę ich zachowanie:wściekła/y: Mała jest tak niegrzeczna że szok:szok: a bratowa jest w 6 miesiącu ciąży:-( Mało co zajmują się córcią a co będzie jak przyjdzie rodzeństwo...Wiem że to nie jest wina dziecka ale rodziców to bym po tyłku lała! A jak oni patrzą na siebie i jak się do siebie odzywają :szok: jak by za karę byli ze sobą:-( I gdzie tu jest sprawiedliwość???? bo ja nie umiem tego zrozumieć:zawstydzona/y:
ehhhh musialam się Wam wyżalić bo wiecie o co chodzi...:*
Ewcia współczuję przeżyć...może to go coś nauczy
Mamciu gratki za pracę:) fajnie że jesteś zadowolona
Kahaka no po całym tygodniu to należało się takie spanko:)
Witaj Lopciu:* Co u Ciebie?
Zizi tulam Cię mocno:* I trzymam &&&&&& za kolejny cykl
Amfi, Mmm można zapytać jakie problemy macie z nasionkiem??? Tzn nie Wy tylko wsia Panowie:zawstydzona/y: bo bardzo interesuje mnie ten temat
Bree ja sie zastanawiam nad takim urządzeniem nazywa się (chyba) cycle test czy coś takiego. Podobno fajna sprawa:tak:
Wiecie co u Lilith??? Odezwała się???

Ps. czytałyście może książkę """Dziecko z chmur"???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry