• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

hej

U mnie źle, kiepsko z nastrojem i wogole...wczoraj wyrzucilam P,,spakowałam i wywaliłam go....całą noc sie budziłam,,nie wiem,ale chyba czekałam,az wróci,,ech...

A tak nic nowego,,moj synio miał wczoraj zakonczenie zerówki i został na noc w przedszkolu...dzisiaj o 10 jade po niego...

mama gratuluje nowej pracki kobiałeczko,,daj dzisiaj znać jak posżło,jak było...czekamy..;-)
wikula wiesz,,chyba cie zawiodła co,,ja bym nie popuscila,,tylko poszla wyjasnic ze ma swoje zycie pilnowac...:confused2:
kahaka wspolczuje protokołować,,znam ten ból..:dry:,,kurcze źle ze tak umowe masz,,,ech,,dobrze ze ja platne mam,,ale tez umowe tylko do 31 sierpnia i nie wiadomo czy dalej mam prace,,nikt tego nie wie u nas...

U mnie nici ze staranek,,chociaz dzisiaj @ powinnam dostac....ale nie mam teraz kandydata,,hehe

pozdrowionka....
pije kawe,,sniadanie wcinam,,

ktoś juz wstał????

reklama
Jestem ja:)
Dzień dobry:)

Ewcia,cześć,my się chyba nie znamy.Współczuję przeżyć:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć weteranki.
Ewcia, kurcze strasznie mi przykro, że masz takie przeżycia. Pewnie coś nakombinował porządnie skoro go pogoniłaś. Ale może to nim wstrząśnie i weźmie się w garść.

Oliwka - Cześć.

Mama - POWODZENIA!!!

Ja mam takie śmieszne tempki w tym cyklu, że aż się zaczęłam zastanawiać czy mi się termometr nie psuje.
W pierwszej fazie 36,3 a teraz 36,6 non stop. Śmiesznie.

Ostatnia edycja:
no hej oliwkakarolina...chwile sie znamy,,wczesniej pytalam skad jestes...
Aaaaa,pamiętam:)
I nawet odpowiedziałam:)
Pracuję w Słupsku na Przemysłowej a mieszkam już we wsi:)
Przy salonie mercedesa,na Leśnej:)
Byłam na dole bo architekt przyjechał i mierzył i mierzył...

Bree witaj:)

Czesc dziewczyny!
mama a czyzbys Ty w pracy bylaaaaa???? Cooooo???? Ty wrocisz a ja bede nadal w robocie ...
ewcia mowilas ze zle z chlopem, ale zeby az tak, zeby go wywalac z domu???? Szkoda ze tak Ci sie pokichalo, chociaz mysle ze to PMS mial z tym cos wspolnego.

oliwkakarolina ano wlasnie,,hee,,,takze znamy juz sie...
Bree moze wstrzasnie i pare rzeczy zrozumie..
amalfi znalazłam u niego w tel,smski jakie pisal z kolezaneczka swoja,ktora zapisal jako kolega zielony,,a skoro zapisal zebym nie wiedziala to chyba cos nie tak,,nie dam sie oszukiwac...i nawet nie chcial powiedziec kto to i wogole,,powiedzial,ze go nie interesauje to tylko kolezanka,,to dlaczego ukrył to wszystko...szkoda gadac

zaraz zmykam po synia...

ale boli mnie brzuch , plecy chyba na @....albo z nerow....

Ewcia dobrze zrobiłaś, że ostro zareagowałaś. Na oszustwo nie może być przyzwolenia. Musi wiedzieć, że stanowczo tego nie akceptujesz bo inaczej będzie próbował znowu kręcić.

Bree ja bardzo ostro zareagowałam,,ale nie dam sie oszukiwac....brak słów...we mnie wszystko nadal drży..ale poprostu nie dam sie skrzywdzić...znowu!!!

zmykam po synia,,bede jakos za godzinke....buziole

reklama
Ewa,no to nie ciekawie,ale masz rację,nie daj się!
Lepiej samemu niż w złym towarzystwie.
Jakbyś potrzebowała pogadać to daj znać:)
Może kiedyś wyskoczymy na kawkę?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry