E
Ewcia81
Gość
hej
U mnie źle, kiepsko z nastrojem i wogole...wczoraj wyrzucilam P,,spakowałam i wywaliłam go....całą noc sie budziłam,,nie wiem,ale chyba czekałam,az wróci,,ech...
A tak nic nowego,,moj synio miał wczoraj zakonczenie zerówki i został na noc w przedszkolu...dzisiaj o 10 jade po niego...
mama gratuluje nowej pracki kobiałeczko,,daj dzisiaj znać jak posżło,jak było...czekamy..;-)
wikula wiesz,,chyba cie zawiodła co,,ja bym nie popuscila,,tylko poszla wyjasnic ze ma swoje zycie pilnowac...
kahaka wspolczuje protokołować,,znam ten ból..
,,kurcze źle ze tak umowe masz,,,ech,,dobrze ze ja platne mam,,ale tez umowe tylko do 31 sierpnia i nie wiadomo czy dalej mam prace,,nikt tego nie wie u nas...
U mnie nici ze staranek,,chociaz dzisiaj @ powinnam dostac....ale nie mam teraz kandydata,,hehe
pozdrowionka....
pije kawe,,sniadanie wcinam,,
ktoś juz wstał????
U mnie źle, kiepsko z nastrojem i wogole...wczoraj wyrzucilam P,,spakowałam i wywaliłam go....całą noc sie budziłam,,nie wiem,ale chyba czekałam,az wróci,,ech...
A tak nic nowego,,moj synio miał wczoraj zakonczenie zerówki i został na noc w przedszkolu...dzisiaj o 10 jade po niego...
mama gratuluje nowej pracki kobiałeczko,,daj dzisiaj znać jak posżło,jak było...czekamy..;-)
wikula wiesz,,chyba cie zawiodła co,,ja bym nie popuscila,,tylko poszla wyjasnic ze ma swoje zycie pilnowac...

kahaka wspolczuje protokołować,,znam ten ból..
,,kurcze źle ze tak umowe masz,,,ech,,dobrze ze ja platne mam,,ale tez umowe tylko do 31 sierpnia i nie wiadomo czy dalej mam prace,,nikt tego nie wie u nas...U mnie nici ze staranek,,chociaz dzisiaj @ powinnam dostac....ale nie mam teraz kandydata,,hehe
pozdrowionka....
pije kawe,,sniadanie wcinam,,
ktoś juz wstał????