• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Hej, ja dopiero wrocilam

mama gratki pracy!
Oliwka, bree, mmm ktory dc macie?

U mnie ciazy na pewno nie bedzie bo objawow brak-no poza bolami podbrzusza, ale ostatnio co cykl mnie boli i to dlugo przed terminem @

reklama
lopop, ja Ciebie pamiętałam oczywiście, tylko zapomniałam, żeś belfer :-D
Bree, jak masz 3 dfl, to cykl nie będzie 26 dniowy, tylko dłuższy (oby 9-miesięczny...), jeszcze z 1o dni do końca.

Kahaka ja jestem skłonna raczej stwierdzić, że mi się skróci fl niż że mi się cykl przedłuży. ZAWSZE mam cykle 26 dniowe żeby nie wiem kiedy była owu. Raz miałam w 11dc (potwierdzona monitoringiem) a cykl 26 dni. @ mam jak w zegarku. Raz jeden w moim dorosłym życiu mi się zdarzyło przesunięcie - to był cykl bez owu i miałam @ 5 dni później niż powinna być.

kahaka obyś przez wakacje nie zapomniała:-) masz 2 miesiące wolne czy w którymś pracujesz?
Bree nigdy nie mów nidgy;-) i tego ci życzę obyś sie miło zaskoczyła:)

Lolop ja oczywiście nie mówie o tym wszystkim ale ta kol akurat musiała wiedzieć bo mnie zastepuje kiedy jade do kliniki choc oczywiście nie wie gdzie jeżdże i po co, wie że do jakiegoś lakarza i że bardzo lubie dzieci ale jak pyta kiedy my to mówie że to jeszcze potrwa- nie musi byc super domyślna żeby to w całość złożyć. Ona nie jest zła tylkoooo gadula straszna, myślę ze nie pomyślała i tak trzepnęla.
nie wiem chyba zastosuje dystans i bede tylko zdawkowo z nią rozmawiała.
niedługo i tak znajdą inny temat do rozmów.

mmmm nie chce cie nakręcać, zaciskam kciuki i czekam żeby @ nie przyszła do ciebie.
Ja poeinnam zrobić bete we wtorek, nie chce mi sie zaczekam po prostu na rozwój wydarzeń, chyba że sie do wtorku już nieźle nakręcę.
Narazie jestem z siebie dumna!!!!

Mama udanego pierwszego dnia w pracy:)

Lolop ja oczywiście nie mówie o tym wszystkim ale ta kol akurat musiała wiedzieć bo mnie zastepuje kiedy jade do kliniki choc oczywiście nie wie gdzie jeżdże i po co, wie że do jakiegoś lakarza i że bardzo lubie dzieci ale jak pyta kiedy my to mówie że to jeszcze potrwa- nie musi byc super domyślna żeby to w całość złożyć. Ona nie jest zła tylkoooo gadula straszna, myślę ze nie pomyślała i tak trzepnęla.
nie wiem chyba zastosuje dystans i bede tylko zdawkowo z nią rozmawiała.
niedługo i tak znajdą inny temat do rozmów.

mmmm nie chce cie nakręcać, zaciskam kciuki i czekam żeby @ nie przyszła do ciebie.
Ja poeinnam zrobić bete we wtorek, nie chce mi sie zaczekam po prostu na rozwój wydarzeń, chyba że sie do wtorku już nieźle nakręcę.
Narazie jestem z siebie dumna!!!!

Mama udanego pierwszego dnia w pracy:)
rozumiem
ale i tak jest przykro że nie do końca można zaufać swojej zmienniczce
szkoda że już na świecie jest tak mało życzliwych ludzi

Cholera post mi wcięło.
Lopop oby, fajnie by było.
Tymonka dzielna jesteś. Obyś wytrzymała. Ja też nie testuję w tym cyklu.
Mama trzymam kciuki za jutro. Nie denerwuj się. Fajna babka jesteś - klientki z miejsca Cię polubią i będzie dobrze. POWODZENIA!!
Kahaka czekam na fotę czapci

Dobranoc dziewczynki. Idę odpoczywać.

lopop, ja teraz pracuję na zastępstwo i umowę mam tylko do 22 czerwca, a potem dostanę nową od września :crazy: więc wakacje mam wolne i za darmo...
Bree, jutro wstawię, jak skończę

Ja też juz lecę, papapa

reklama
kahaka to wklej potem czapeczke, latwo sie robi no nie??? Latwiej niz buciki. Ja teraz robie spodnie, ale jest problem i musze kombinowac, bo ten wzor co znalazlam w necie jest cos pokichany, wiec zmienilam wzor i robie od nowa

mmm ja nie zajde nawet z trzema jajnikami, bo armia slaba, ledwo zyje wlasciwie, wiec nie mam szans

mama za nowa prace, obys miala duzo klientek :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry