• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Oliwka- myśle ze i tak zrobisz bete..ja na wyjazd wolałabym wiedzieć ,zawsze to może podrinkować ;)) a jak bedzie fasolla to bedzie mega radość..

Bre- lecę pędze rozwiesic pranie ;)
s020.gif

reklama
zła jestem, plamienia nadal nie mam, teścior negatywny, piersi bolą, kurcze mogłoby się wyjaśnić albo w jedną albo w drugą stronę, myślicie że test mógł nic nie wykazać dlatego że był stary?

mama w tej samej chwili napisałyśmy:)

Kahaka- dzięki :))
a protokołu nie zazdroszczę:no:widziałam kiedys minę pani Ali z grupy Zuzy na wieść o pisaniu protokołu:eek:

to następna czapusię zrób wiekszą ..
miłej wizyty znajomych:)

mmm-kup teściora z datą i sikaj za kilka dni...mam nadzieje,ze skoro był po dacie to zły wynik pokazał...

zła jestem, plamienia nadal nie mam, teścior negatywny, piersi bolą, kurcze mogłoby się wyjaśnić albo w jedną albo w drugą stronę, myślicie że test mógł nic nie wykazać dlatego że był stary?

mama w tej samej chwili napisałyśmy:)
Na 100% nie wyjdzie poprawnie skoro jest przeterminowany.Na coś w końcu ta data ważności jest... :)
Powtórz jutro test:)

Mama,pewnie tak,pójdę w środę na betę:)

mmm, kup nowy i siknij z rana.
mama, ale super się Zuzce trafiło! 12 osób w klasie to luksus. Teraz są klasy przeładowane, bo dużo dzieci. U nas w szkole są klasy do 30 osób. Ja będę mieć 25 5-latkow :sorry:

oki uciekam, jutro czeka mnie w pracy cieżki dzień, prawie cały tutnus wyjeżdża wiec bedą chcieli załatwić zabiegi wcześniej, no ale za to wcześniej skończę, jutro znowu piekę muffinki: kawowe z bananami i orzechami włoskimi i bananowe z truskawkami.

właśnie zaczyna mnie boleć głowa więc chyba nie będzie konieczności testowania

Oliwka- papaśki..śpij dobrze.

Kahaka- no własnie luksus...dlatego tak sie cieszę..teraz w przedszkolu miała grupę 25 dz.
ale to wiadomo bardziej zabawa
a w szkole super ,ze bedzie ich mniej bo pani bedzie kontrolować kto ewentualnie sobie nie radzi....

ja też mykam ,w końcu jutro do pracy:))

reklama
kahaka pamietasz mnie już:-D

tymonka przykro mi ja wychodzę z założenia że nie można za bardzo ufać i dlatego nie mówię obcym tylko wam bo już nie mam komu i waszde spotkania on-line dużo mi pomagają może założymy poradnię psychologiczną:-)

mama och ale masz wyczepujący cykl kochana my dzisiaj wieczorem się bałamucimy na wzajem

oliwka podejrzane:-):-) i zaciskam &&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry