• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ja właśnie nie wiem co robić...beta w środę,sikacz w weekend następny czy czekać aż @ przylezie lub nie?
Pewnie we wtorek już będę stepować i w środę skoro świt polecę do laboratorium...

Bree a ja mam bardzooo wrażliwe sutki od początku tego cyklu...jakieś takie intensywniejsze odczucia mam:)))

Ja się na betę nigdy nie odważyłam. Jednak wolę przeżywać rozczarowanie w zaciszu własnej łazienki...
Podziwiam Cię kobitko. Oczywiście mam nadzieję że w Twoim przypadku o rozczarowaniu nie będzie mowy!!

Mama to ja robię kakao i się kładę a Ty mi załatw kogoś, kto mi rozwiesi 3 pralki prania oki? ;-)

Powiem Wam, że taka padnięta byłam ale jak weszłam do Was to mi się humorek poprawił. A Kahaka dzierga?

Tęsknię za RURKĄ. Odezwij się babo!! Pewnie eMek już wrócił i nadrabiają zaległości

Ostatnia edycja:
Byłam na becie w ostatnich 3cyklach..raz nawet byłam w 110% pewna,że jestem w ciąży...a tu nic...
Cóż,wolałabym się wstrzymać ale nie wiem czy dam radę,w każdym razie spróbuję zwłaszcza,że w środę w nocy wyjeżdżamy i nie chciałabym jechać zdołowana...

A dokąd wyjeżdżacie? na urlop?? Z jednej strony lepiej nie jechać zdołowaną, ale z drugiej lepiej wiedzieć, żeby ew sobie spokojnie sobie pofolgować.

Jestem na chwilkę
Mężuś wrócił, to się nim zająć muszę ;-) I zaraz jeszcze znajomi wpadną na moment.
Bree, zaprosiłam Cię na 28dni. Wydziergałam czapeczkę, tylko wyszła strasznie malutka, jak dla lalki i teraz zaczęłam drugą, większą.
mama, &&&&&&&&& za jutro!

Na radzie nawet szybko poszło, ale wkopali mnie w napisanie protokołu :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry