• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola- pewnie -dobre podejście..póki co korzystaj :)
s087.gif

Kahaka- dzięki :)));*

a co do liczby dzieci to w przedszkolu też coraz mniej i Domi był dziś ostatni raz a Zuze odbieram o 15.oo i też dziś ostatni raz w poniedziałek pewnie połączą grupy wiekowo bo nie będą panie z 10 dzieci w jednej sali..tylko np.wszystkie 5-latki z 3 grup do jednej sali..

ja przy rybce..

Ostatnia edycja:
reklama
zjola a to juz pamietam, czytalam Twoja historie juz gdzies, to zaciskam za Was &&&&&& Ty chociaz zachodzisz w ciaze i juz dziecko masz, ja nigdy w ciazy nie bylam. U nas tez nasienie i mozliwe zrosty u mnie bo mialam wyciety jeden jajnik

mama gratulacje.i ja też oczywiście życzę wpadki

amalfi, moja kuzynka też miała usunięty jajnik, i lekarze w lublinie mówili jej że jak zajdzie w ciążę to będzie cud, a urodziła 2 zdrowe coreczki bez żadnego leczenia

a u mnie znowu coś dziwnego, zadziałaliśmy wczoraj wieczorem i pociekło ze mnie trochę krwi, byłam pewna że to @ się zaczyna, a tu dzisiaj czysciutko

Mama super z tą pracą- idealna dla ciebie:) wszystko w domu zdążysz zrobic i jeszcze troche zajmiesz sie innymi rzeczami. Jeszcze raz gratki.

ja powoli zdrowieję, został tylko glut który nie chce spłynąć i przeszkadza w oddychaniu ale robie inhalacje wieczorem i ok. Z m sie pogodziłam. zrobiłam super ciasto z rabarbarem ucierane. Jak ktoś chce wrzuce potem przepis- trochę zmodyfikowany ale ja jeszcze nigdy sie nie trzymałam ściśle przepisu. wyszedł ekstra wiec zaraz kawa i ciasto a potem mykam do m i kupujemy płytki na balkonik, miałam dziś blacharzy, ekipę z wodociągów bo studzienkę muszą poprawić kanalizacyjną i cały dzien teścia który pomaga mi z porządkami na działce.
L4 po byku:)

MMMm po test pędz:) pojecia nie mam co to ale jedna odpowiedz sie nasuwa.

Zoja musi sie udać, masz super podejście wiec przynajmniej blokady psychicznej nie ma u ciebie:)

mama, tymonka wygrzebałam jakiś stary test, którego termin przydatniści minął w kwietniu, t zrobiłam, wyszła jedna krecha właściwie niczego innego się nie spodziewałam

tymonka ja poproszę przepis

reklama
Witam Was dziewczęta !;)
mama gratki ;)
oliwkakarolina to piękne co zrobiłaś, podziwiam
mam pytanie, jeśli chodzi o monitoring cyklu, jak to wygląda? jak często trzeba jeździć na spotkania w miesiącu? ile kosztuje, czy można dostać na to skierowanie, czy raczej prywatnie można sobie pójść? a inne badania, np badanie prolaktyny itp, czy to też na skierowanie i jakie są tego koszty? powiedzcie mi jeszcze jak Wy robicie, czy spotykacie się ze zwykłym ginekologiem z nfz czy raczej prywatnie, jak uważacie co ma lepszą rację bytu? bo ja odnoszę wrażenie, że raczej zwykły gin z nfzu nic mi nie pomoże, będzie mnie tylko zbywał... jak to wszystko działa, jak Wy sobie radzicie?

aha, no i jeszcze o co chodzi np, dlaczego badanie nasienia w przychodni kosztuje 50 zł, a w klinice 150zł, dlaczego takie różnice w cenach, my oczywiście wybierzemy tą droższą opcję, bo w przychodni za długo trzeba czekać, są miesięczne kolejki, aż na zimę by nas umówili, i tu i tu bez skierowań żadnych a ceny różne

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry