• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

witam weteranki.
mama gratulacje... super ze dostalas prace , wyjdziesz do ludzi i odsapniesz troche
palemko ja mialam z mdlosciami tak jak ty... na moje raczej juz ich miec niebedziesz... ja w ciagu calej ciazy wymiotowalam moze 3, 4 razy.

reklama
Wiola,Kora -dzięki :))
Wiola- kochana,co tam u Ciebie ??
starania trwają ?? ściskam Cię!!

mama!!!!!!! gratulki super wiedziałam że prace dostaniesz. no właśnie a od kiedy zaczniesz??? coś mi sie wydaje ze wpadkę masz murowaną w tym cyklu:) blisko bedzie praca?

Tymonka- mówisz,ze wpadka będzie ???:)))))
a zacznę jak dogadam się z Tomem co z dziećmi bo lipiec są w domu-rodziny tu nie mamy i musiałabym kogoś załatwić do Nich ,ale czy znajdę...od wrzesnia nie bedzie problemu bo przedszkole i szkoła,ale teraz troche lipa...ale bedziemy myśleć..

mama - jacie :szok: super super super :-D!!! A to na pełny etat czy jak ??? Gratki wilekie :)) Tylko hm.... teraz będziemy cie mieć mniej :( i nie wiem czy się cieszyć ;)

Palemka- dziękufka :))
wiesz co Ona powiedziała ,ze to jak mi pasuje-czy na pół etatu czy na cały...
narazie powiedziała ,ze dobrze by było gdybym mogła przychodzić od poniedz.do środy...więc na 3 dni w tyg muszę mieć kogoś do dzieci....

Amalfi- dzięki :)))
no tak-nie bedzie lekko :)

a wiecie co jest najmilsze????????? nie przeszkadza Jej ,ze ...mam dzieci :))))))))

Ostatnia edycja:
mama ja mysle ze teraz zaliczysz wpadke jestem tego pewna wrecz, bo wreszcie zajmiesz sie czyms innym, robienie dzidzi, to bedzie tylko skutek uboczny, a nie sens Twojego zycia. Dlatego mysle ze teraz Ci sie uda, oby oby:tak:

mama ja mysle ze teraz zaliczysz wpadke jestem tego pewna wrecz, bo wreszcie zajmiesz sie czyms innym, robienie dzidzi, to bedzie tylko skutek uboczny, a nie sens Twojego zycia. Dlatego mysle ze teraz Ci sie uda, oby oby:tak:

AMEN!!!!!
mam nadzieję kochana....mam nadzieje :))

Zjola- ja w zasadzie już nie szukałam pracy bo tu gdzie mogłam ją znalezc to mnie nie chcieli bo dzieci,a dzieci choruję i takieee tam..ta praca przyszła do mnie-wczoraj mi kumpela powiedziała ,ze tu i tu szukają ,zadzwoniłam dziś pojechałam na rozmowe a wyszłam z ofetrą pracy :))
co u Ciebie babeczko???

jade po Domisia..

zjola a jaki ty masz problem i czemu do provity sie wybierasz, tak tylko zeby cie przebadali doglebnie czy w jakims celu, bo ja w celu IVF, ale chce tez zeby fachowym okiem ktos na nas wreszcie spojrzal, bo tu chodze do zwyklej ginki tylko

Amalfi powinniśmy zrobić kariotyp, bo obydwie ciąże obumarły z czego przy drugiej był jeszcze zaśniad groniasty częściowy. Prawdopodobnie jest problem z nasieniem mojego męża ale może w grę wchodzić tez mój wiek, bo już mam ciut po czterdziestce. O dziecko staramy się 3 lata. robiliśmy badania na wszelkie toxo i cytomegalie i wirusy opryszczki i cholera wie co jeszcze wszystko w porządku. Blado wypadło badanie nasienia. Plemniki nie ruszają się po 24 godzinach. W obydwie ciąże zaszłam po tym, jak mój M brał Proviron a za drugim razem Cleostylbegyt. Bez leków nie wychodziło nic przez 11 miesięcy. Z pomocą leków po 3 miesiącach zachodziłam w ciążę. Dodam, że ja już mam dziecko a mój mąż nie. Ale wyniki mogą nas zaskoczyć. Teraz się nie zabezpieczamy 3-i miesiąc ale bez leków pewnie nie mamy szans. Samo jednak zajście w ciążę nie gwarantuje u nas sukcesu, niestety.

Mama u mnie nic nowego. W ciąży nie jestem, czekam na cud. Na razie jeżdżę na motocyklowe wycieczki, nie będę przecież płakać, bo to nic nie da. Korzystamy na razie z życia, skoro nie mamy małego przeszkadzacza.

reklama
Hej,
mama, GRATULACJE!!!!! Wiedziałam, że Ci się uda! To teraz jeszcze "wpadki" brakuje do szczęści ;-)

U nas już ostatnie podrygi w szkole. Jeszcze dzisiaj mamy radę klasyfikacyjną o 17. Dzieci mało było, w poniedz. pewnie będzie jeszcze mniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry