• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

suzi u mojego ilość waha się między 1,1-3 mln/ml, ruch a+b 22 - 56% ( nie było nieruchomych plemników) ni i morfologia 3-8* plemników o prawidłowej budowie, jak sama widzisz nie jest dobrze

burcze ale mnie piersi bolą i głowa i jeszcze się z moim pokłóciłam ;(

reklama
suzi u mojego ilość waha się między 1,1-3 mln/ml, ruch a+b 22 - 56% ( nie było nieruchomych plemników) ni i morfologia 3-8* plemników o prawidłowej budowie, jak sama widzisz nie jest dobrze

burcze ale mnie piersi bolą i głowa i jeszcze się z moim pokłóciłam ;(

Mmmm kochana dzięki za info:*
Mnie też bolała głowa i jakaś taka do d... jestem;/
Nawet zupa mi nie wychodzi:wściekła/y:

Suzi ,mmm-dzięki:)
Suzi-no człowiek ręce rozkłada jak widzi takie podejście rodziców do dziecka...i jeszcze relacje między nimi wskazują na brak szacunku a tu 1 dziecko i 2gie w drodze...a tu dziergamy i dziergamy z miłością i nic..
mam nadzieje,ze u brata się poprawią relacje..bo na dzieciach się to odbija...

mmm-&&& za brak @

ja się godzinke zdrzemnełam bo jak emocje zeszły to mnie głowa rozbolała ,już jest lepiej -teraz kawa i bedzie si..

Hej,
wpadłam na chwilkę bo znajomi u nas są.
mama, brawo, fajnie, że tak dobrze się wszystko układa!
suzi, ja też bym sie wkurzyła :no:
mmm, oby jednak ta głupia @ nie przyszła!!!!!

Ja zrobiłam drugą czapeczkę, tym razem większą. Fajna jest. Później Wam pokażę

Kahaka- dzięki :))
goście powiadasz
e025.gif
-to przyjemności ,no i czekamy na fotkę czapeczki:)
ale się rozkręciłyście z tymi robótkami -fajnie

suzi najważniejsza jest ilość, powinno być ponad 15mln/ml, morfologia powyżej 4% plemników o budowie prawidłowej i ich ruchliwość około 50% ile dokładnie nie pamiętam
kaha mama przyjście @ to tylko kwestia czasu
idę piec muffinki

Hej Mama:)))
Ja już w domu z dziwnym ''objawem'',mianowicie swędzi mnie koło pępka skóra i trochę poniżej,takie bardziej to drażliwe uczucie niż swędzenie no i pępek...tak jakby od środka mi go wypychało...Mąż się śmieje,że jego spadkobierca się dobija:))))

Oliwka poszła na spotkanie z mamą,ta czekała na nią pod bramą...poszły...chwile później przyjechał mój mąż z pracy żeby nas zabrać do miasta...zagrzany jak nie wiem...okazało się,że jak tu jechał to mijał Oliwkę z mamą i zobaczył jak tamta szarpię małą!!!!!Zatrzymał się na środku ulicy i zapytał co jest grane...
Ta idiotka próbowała jej wyrwać telefon bo Oliwka chciała zadzwonić po nas, bo matka szła i całą drogę rzucała przekleństwami i wyzywała nas...
Mąż ją sprowadził do pionu!Nie wiem co ona sobie wyobraża!A jeszcze jest weekend i nie ma gdzie tego zgłosić...sąd czy kurator nie pracuje...

reklama
Oliwka- kurka siwa z ta Twoja mamą...
jak mozna kląć przy dziecku....wrrrr

mam nadzieje,ze sprawa szybko się zakończy i Oliwia bedzie u Was miała spokój i NORMALNE dzieciństwo..

a za objawy trzymam &&&&& i niech się
p010.gif
dobija:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry