• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

cześć dziewczyny no ja po ciężkim dniu ;-( jakaś masakra u nas też gorąco ...robię zupkę na jutro buraczkową,
widzisz Carolineee w ogóle nie skojarzyłam Cię z Oliwką :zawstydzona/y:a Ninka to jak moja Karolina też "kocia mama" i jak widzi jakiegoś kota to od razu chce go przygarniać ;-)
lopop dzięki może warto spróbować czegoś naturalnego a nie tylko prochami się faszerować ,jak poczytałam o tej fazie to mam wrażenie ,że moja jest krótka i to jedna z przyczyn mojego nie powodzenia :-(
mmm...no to kochana ściskaj go tam porządnie,urlop najlepszy czas na relax :tak:
suzi1 słonko trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Zuzka:)))
Ja też byłam kociara,wciąż jestem w sumie:)))
I też gotuję zupkę na jutro:)
Dzisiaj Oliwka miała rozmowę z Paniami z PCPR-u,jestem bardzo zadowolona z przebiegu rozmowy:)

Tak,byłam:)
Generalnie miała być Pani psycholog ale wystawiła nas do wiatru i Panie podjęły się rozmowy.Generalnie tłumaczyły jej to samo co ja ale zależało mi na tym żeby osoby postronne jej to powiedziały.
Bo ona jest między mną i matką i nie zawsze wie komu wierzyć...
Była wystraszona mimo,że Panie bardzo naturalne i miłe.I chcą częściej się spotykać na takie ''pogadanki''.

no to dla takiego dziecka nic miłego ,wiem jak moją małą zabrałam to miała 11 lat i do dnia dzisiejszego nie może zrozumieć,że rodzice nic nie zrobili żeby ją odzyskać...dobrze ,że ma takie rozmowy ,może więcej zrozumie.Niby ma z nimi kontakt ale i tak ma mnóstwo pytań bez odpowiedzi.
Bo to ciężka sprawa...trzymam za Was dziewczyny kciuki ,dobrze ,że ma Ciebie...

Dzwonili z laboratorium i beta jest dodatnia ale nie wiem jaka :zawstydzona/y: Z tego wszystkiego nie zapytałam;/ Ale Pani powiedziała że sam początek... Mam brać luteine i duphaston no i za tydzień zobaczymy co i jak
Jesteście kochane.

Suzi:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dbaj o Siebie!!!!
Kiedy masz wizytę?
Ależ się cieszę:))))Gratulacje!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry